Велкам! Happy moments у ТРК Проспект

Начало мероприятия: 03.10.2020 10:00

Место: ТРК Проспект

Адрес: Киев, ул. Гната Хоткевича, 1В

Велкам! Happy moments у ТРК Проспект
 
3 жовтня в ТРК «Проспект» відбудеться перфоманс у стилі Happy moments – щасливі моменти до Дня народження торговельно-розважального комплексу. Ідея полягає у тому, щоби гості зарядились позитивом, відпочили душею і при цьому відкрили для себе щось нове й корисне.

 Фан і діти на Happy moments
Увесь день у ТРК «Проспект» триватиме анімаційна програма, дистанційовані майстер-класи і корисні лекторії, а ритму і драйву додаватимуть DJ сети та PJ денси.
Батькам не варто переживати – сучасні герої фйорки роздаватимуть захисні маски та в ігровій формі продезінфікують дітям руки. А дзеркальні люди, яких ще називають надсучасними рухомими art&photo-об’єктами, піднімуть настрій та розважать.

Чирлі́динг – спорт і шоу в ТРК «Проспект»
Чирлідери вміють створювати мотивуючу позитивну атмосферу, із закликами, танцями, спортивними вправами та динамічними музичними композиціями.

 6 Happy moments на різних локаціях
На соціальному просторі ТРК «Проспект» у цей день діятимуть 6 тематичних локацій, на кожній із яких можна цікаво провести час, розважитись усією родиною та отримати корисну інформацію: Інтелектуальний Happy moment, Ед’ютейнмент Happy moments, Фан Happy moments, Ультра-інноваційна фотозона, музичні Happy moments та розігрувально-інтерактивні Happy moments зі стильним ведучим Вітосом Шаповаловим. Кожна точка передбачає яскраві емоції та безпечні розваги, які так важливо отримати на вихідних, щоб наповнитися та перезавантажитись і з новими силами досягати поставлених цілей.

 Інтелектуальний Happy moment
Вперше у торговельно-розважальному комплексі відбудеться інтелектуальне talk-шоу із корисними порадами.
Запрошені спікери:
 - Владимир Науменко (Vladimir Naumenko), психолог-практик із темою «Практичні поради на 2020 у стилі сам собі психолог»
- Наталія Прілепова, лікар-педіатр із темою «Що важливо знати кожному про COVID 19»
- Анна Носич, психолог, тренер-консультант з дитячої безпеки із темою «Про безпеку дітей в онлайні»
- Практична консультація лікарів-подологів про те, як доглядати за ногами та позбутися втоми і важкості.
- Презентація захисних еко-масок від виробника Abifarm.
- Модератор – Elena Obukhivska. Усі питання-відповіді – у реальному часі

Ед’ютейнмент Happy moments
Концепція edutainment популярна у всьому світі, адже поєднує навчання та розваги. Тобто education + entertainment. І в ТРК «Проспект» цей формат співпраці із дітьми практикують вже 6 шість років, з часу відкриття. Ця гуманітарна інновація актуальна і нині, на Edutainment Point, де спеціально для дітей пройдуть дистанційно-форматні майстер-класи від творчого магазину Artmart, fast-гурток Цікава хімія та ІТ екшн Robokode від школи роботехніки та програмування.

Фан Happy moments
Для дітей відбудеться анімаційна програма «Щенячий патруль», шоу клоунів «Фиглики» і гумористична кавалькада, шоу мильних кульок та циркові номери – для дистанційного споглядання та настрою.

Розіграш & подарунки
Якщо хтось планує придбати новий телефон, у ТРК «Проспект» є можливість скористатися шансом. Адже на Happy moments будуть розігрувати 6 смартфонів VIVO за попередньо зареєстровані чеки. Правила акції за посиланням: https://prospekt.com.ua/ua/news/prospekt-akcia-velkam-happy-moments-v-trk-prospekt
Активних учасників очікують також сюрпризи від магазинів ТРК «Проспект» – BAGS etc - сумки и аксессуары из натуральной кожи, СЕКУНДА. ГОДИННИКИ ДЛЯ КОЖНОГО, Ювелірний Дім ZARINA, befree Україна
 упродовж Happy moments. Про це додатково озвучить ведучий, адже він запропонує гостям ТРК «Проспект» тематичні конкурси та імпровізовані інтерактиви, із урахуванням дистанції та респіраторного етикету.

Ультра-інноваційна фотозона
Спеціально в ТРК «Проспект» на Happy moments діятиме ультра-інноваційна 3D Led фотозона, яка забезпечує світлину в динаміці та безкінечності зі спецефектами глибини та динамічного об’єму. Це будуть унікальні фото – для запаморочливого настрою на пам'ять.
А ввечері – спеціальний сюрприз. Це буде феєричний салютний перформанс!
Велкам отримувати щасливі миті на Happy moments у ТРК «Проспект»!
Партнери – VIVO, Алло, Artmart, Телеканал Київ, розважальне видання Уикенд в Киеве, Women'secret, BROCARD Ukraine, befree Україна, Samsung, New Balance.

P.S.
Позитивних емоцій на Happy moments в ТРК Проспект буде безкінечно. Але якщо раціонально подивитись на можливості перформансу і підрахувати, то скільки потрібно було б витратити коштів сімейного бюджету, якщо оплатити візит до психолога та лікаря педіатра, вартість участі у дитячих майстер-класах та здійснити покупки за цінами без знижок? Вигоди – очевидні, навіть із раціональним підходом!