Подписаться

ТРК Проспект

Данное заведение не проверено и не управляется заведением. Если вы являетесь руководителем данного заведения - отправьте заявку для получения доступа к управлению
Комплексы

Адрес: Киев, ул. Гната Хоткевича, 1В

Телефон: (044) 371-76-39

Режим работы: 10:00-22:00

ТРК «Проспект» - це комфортний соціальний простір для всієї родини!

ТРК "Проспект" пропонує гостям різноманітні можливості весело і цікаво провести час - модний шопінг, розваги для дітей, кінотеатр, кафе, ресторани і спеціальні заходи. Стежте за подіями в ТРК "Проспект" і насолоджуйтеся відпочинком в одному з кращих торговельно-розважальних комплексів столиці.

У ТРК "Проспект" ви знайдете:
  • Більше 100 магазинів одягу, взуття, аксесуарів, товарів для дітей і техніки;
  • Продуктовий гіпермаркет "Ашан", де завжди низькі ціни;
  • Заходи вихідного дня для дітей - ляльковий театр, майстер-класи, освітні програми і просто цікаві розваги;
  • Кафе і ресторани, які пропонують гостям різні кухні світу, - "Сушия", "ЯпонаХата", "Крила", "Noodle Doodle", "City Zen", а також улюблений McDonald's;
  • Зручна безкоштовна парковка на 1350 паркомісць.
  • Кінотеатр "Мультиплекс" - 7 залів з 2D і 3D ефектами.
В цілому, ТРК "Проспект" - це модний торговельний центр, в якому можна приємно провести час усією сім'єю, з друзями або коханими.

У ТРК "Проспект" зручно добиратися. Поруч знаходиться метро "Чернігівська", також курсує безкоштовний маршрут. Автовласники вже оцінили транспортну розв'язку, паркінг і електрозаправку для електромобілів на даху ТРК.

Гіпермаркет "АШАН", загальною площею 11 000 кв.м. працює на другому поверсі ТРК. "АШАН" виступає партнером Arricano у рамках проекту ТРК "Проспект" і самостійно здійснив фінансування будівництва гіпермаркету.

Дизайн будівлі ТРК "Проспект" розроблений так, щоб забезпечити хорошу видимість центру з великої відстані. Фасад складається з комбінацій об'ємних деталей, різних за формою і матеріалом обробки. ТРК "Проспект"  - це яскравий і барвистий орієнтир, координаційний центр для лівобережної частини Києва. Над дизайном і архітектурою ТРК працювало всесвітньо відоме архітектурне бюро - Chapman Taylor.

ТРК має в розпорядженні безкоштовний паркінг на 1350 машиномісць. Паркінг має нестандартне планування: 127 машиномісць перед фасадною частиною, 450 на даху торговельно-розважального комплексу і 658 на першому поверсі, безпосередньо під гіпермаркетом "АШАН". Розміщення паркінгу на даху ТРК - одне з найпопулярніших конструкторських рішень в Європі, а ТРК "Проспект" - один з перших проектів в Україні, де була застосована ця технологія. Надаховий паркінг дозволяє ефективно і ергономічно використовувати простір (що дуже актуально в умовах сучасного міста), а також сприяє рівномірному розподілу купівельних потоків в ТРК.

Отзывы ТРК Проспект Киев

На данный момент нет ни одного отзыва о заведении ТРК Проспект или Зарегистрируйся чтобы быть первым.