Balthazar

Начало мероприятия: 17.09.2019 20:00

Место: Bel Etage

Адрес: Киев, Шота Руставелі, 16 а

Цена билетов: от 990.00 до 2400.00 грн.

До Києва з новою платівкою їдуть Balthazar!
 
У лютому 2016 року між Бельгією та Україною встановилися міцні культурні зв'язки – саме тоді в столиці вперше виступили інді-рокери Balthazar. За три з половиною роки у гурту в нашій країні додалося фанатів, які чекали на концерт.
 
Balthazar нарешті повертаються до Києва з презентацією нової платівки Fever, яку вважають найкращою в дискографії гурту. Дата та місце зустрічі – 17 вересня, клуб Bel’etage.
 
Fever вийшов у січні цього року та став першим за чотири роки альбомом у дискографії бельгійців. За цей час Йінте Депре та Маартен Девольдере вдосталь награлися з сайд-проектами J. Bernardt та Warhaus, які, до речі, виступали в Україні декілька разів.
 
Увесь досвід музичних експериментів Депре та Девольдере вклали у Fever. У результаті вийшла суміш танцювальності J. Bernardt та сексуальної томності Warhaus. Але це тільки пішло на користь Balthazar. Fever посів заслужене перше місце у Бельгії, а тур аренами західної Європи розкупили за лічені дні.
 
Це не дивно. Тому що Balthazar за всіма параметрами – гурт, привабливий для всіх. Для меломанів, для критиків, для тих, хто колекціонує вініл. Навіть для глянцевих видань. Так, незважаючи на свою інді-роковість, гурт зберігає шик та стиль, що привертає увагу редакторів зі світу моди.
 
У Києві гурт зіграє не тільки пісні з Fever, але й свої найбільші хіти – від Bunker до Do Not Claim Them Anymore. Тепло буде не тільки надворі, але й в залі Bel’etage, тому що шанувальники гурту знають: їх треки та атмосфера, яку вони створюють під час шоу, зігрівають краще, ніж будь-яка ковдра.