White Lies

Начало мероприятия: 29.09.2019 19:00

Место: Bel Etage

Адрес: Киев, Шота Руставелі, 16 а

Цена билетов: от 1090.00 до 2800.00 грн.

White Lies презентують у Києві новий альбом!
 
Їх довго чекали, і вони нарешті їдуть до нас. Одна з кращих пост-панк-груп Британії, White Lies, дасть великий сольний концерт у столиці. Цьогоріч тріо випустило п'яту платівку, назва якої дуже проста – Five.
 
Ловіть White Lies 29 вересня в Bel’ Etage.
 
Групу було створено в 2007 році в Лондоні, коли до Чарльза Кейва і Джека Лоуренса-Брауна приєднався Гаррі МакВей – хлопець із меланхолійним поглядом і баритоном, який одразу запам’ятовується. Через два роки вони випустили дебютник To Lose My Life..., який очолив британський чарт і отримав «золотий» сертифікат. Зараз To Lose My Life... вважається одним із знакових альбомів у жанрі пост-панк-рівайвлу.
 
Слухачам і критикам одразу сподобалися прості, але енергійні аранжування, вокал МакВея і холодна атмосфера. До речі, про холод – кліп на один із головних хітів платівки Farewell to the Fairground знімали в селищі Нікель під Мурманськом. За словами учасників гурту, там було реально холодно.
 
Після To Lose My Life... White Lies випустили чотири альбоми, які незмінно входили до топ-20 британського чарту, а також були добре прийняті в європейських країнах. Five вийшов у лютому цього року. White Lies називають його записом, який відкриває нові горизонти в кар'єрі групи.
 
Хлопці втратили контракт із великим лейблом. Їх змушували робити радіофрендлі-пісні для нового релізу. А вони хотіли записати все так, як задумали спочатку. Розірвавши угоду, вони знайшли новий дім на інді-лейблі Play It Again Sam. Між іншим, там випускається інший знаменитий британський пост-панк-колектив Editors.
 
Рішучість іти до кінця в своїх переконаннях оцінили й музичні журналісти. На агрегаторах Album of the Year і Metacritic у Five найвищі оцінки з усіх альбомів White Lies. За це варто подякувати не тільки наполегливості групи, але і досвіду продюсера Марка Елліса, який працював з Ніком Кейвом, U2, Пі Джей Гарві та іншими.
 
Уже зовсім скоро Україна також зможе оцінити нових White Lies – як щодо музики, так і за принципами.