Simrit Kaur

Начало мероприятия: 10.09.2019 19:00

Место: Bel Etage

Адрес: Киев, Шота Руставелі, 16 а

Цена билетов: от 1250.00 до 1950.00 грн.

Сімріт Каур відома завдяки своїй музиці і артистизму, якими захоплюються навіть Стів Тайлер з Aerosmith і Белінда Карлайл з Go-Go's; творчість Сімріт - це неймовірна глибина, що запам'ятовується краса, і психоделічна атмосфера.
 
В основі її творів - гармонійна краса і мелодійна чутливість Стародавньої Візантії і грецьких православних піснеспівів, з якими вона росла, пульсації західноафриканських барабанних традицій, які вона вивчала, а також вокальні та фортепіанні пізнання з різних культур.
 
Сімріт практикує і є сертифікованим інструктором по кундаліні-йога і Наадам-йога. Вона також отримала ініціацію і практикує Рейкі (2-й ступінь). За її власним розробленим курсом - «The Supreme Sound» - про йогу голосу і звуку, який вже отримав популярність у всьому світі, продовжують навчатися тисячі людей.
 
Своїм неповторним звучанням і художністю Сімріт розширила відомі жанрові рамки і вивела спів мантр на якісно і кількісно новий рівень. Своїм унікальним творчістю вона привносить глибину священного і стародавнього в епоху сучасності. 
 
Крім того, що Сімріт багаторазово очолювала світові музичні чарти, включаючи iTunes кілька тижнів поспіль і Billboard Music Топ-5 і Топ-10, вона також заснувала свою власну звукозаписну компанію Simrit Kaur Music.