Подписаться

LaLaLand

Данное заведение не проверено и не управляется заведением. Если вы являетесь руководителем данного заведения - отправьте заявку для получения доступа к управлению
Рестораны

Адрес: Киев, Дніпровська набережна 7Е

Телефон: +380 73 997 9898

РЕСТОРАН — ЯКИЙ ЗДАТЕН НА БАГАТО.
В першу чергу, це наше меню кухні та бару. Європейська, азіатська та грузинська кухня.
Ми готуємо те, що любимо самі. Баклажани з сиром халумі, соковитий кебаб, окунь у грузинському баже, рулька з яблуками, фунчоза, бургер Генацвалє, сирний супчик з серцями, стейк з риби-меч, кучеряшка С’ю, салат з морепродуктів, ковбаски, крила BBQ,  хачапурі… Одну улюблену страву мені дуже важко знайти. Впевнений, що нашим гостям так само. Ми працюємо на совість та із задоволенням.
В меню бару ми зробили акцент на асортимент вина (ексклюзивний партнер Good Wine), пива (крафтові вітчизняні та англійські пивоварні) та великий вибір рому.  Взагалі, наш бар класний, а ціни приємні. Постійно проводимо спеціальні пропозиції.
Третя наша гордість — це атмосфера ресторану.
Ми забезпечуємо великим простором, музикою та індивідуальністю.
Свято повинно бути з танцями, у нас це легко! Обирайте день та гайда веселитись.
Можливо хтось хоче повечеряти у тиші, у нас це теж легко! Ми маємо три суміжні зали, банкетну кімнату та літню терасу, тому наші гості мають можливість обрати саме те, що їм потрібно зараз.
Я люблю своїх офіціантів. Вони, звичайно, лажають, але роблять це з душею.
І коли я бачу, що гості обнімаються з ними, коли читаю відгуки, коли я бачу як офіціант, підпалюючи торт імениннику, спалахує сам, але продовжує тримати торта, то вони для мене — найкращі. Сподіваюсь і для моїх гостей також. Якщо вам щось не сподобалось, пишіть мені особисто.
Наш колектив бажає, щоб ресторан «Lalaland» став улюбленим для кожного нашого гостя.
З повагою, співзасновник Литвинчук Артем.

Отзывы LaLaLand Киев

На данный момент нет ни одного отзыва о заведении LaLaLand или Зарегистрируйся чтобы быть первым.