Klavdia Petrivna

Начало мероприятия: 30.08.2024 18:00

Место: Киевский Дворец Спорта

Адрес: Киев, пл. Спортивная, 1

Цена билетов: от 499.00 до 7499.00 грн.

Купить билет
Музична сенсація Klavdia Petrivna протягом року тримала свою особистість у секреті та нарешті готова розкрити всі карти. Хто вона?

Виконавиця творить справжню музичну революцію в шоу-бізнесі та вже отримала чимало нагород. За версією Української Правди артистка увійшла в ТОП-100 найвпливовіших жінок України.

Співачка впевнено та сміливо крокує в київський Палац Спорту, де дасть свій перший та єдиний концерт в цьому році!
Затамувавши подих, очі глядачів засяють в темному залі, коли на сцені з'явиться вона - Klavdia Petrivna. Пропонуємо вам повністю зануритися в її творчість. Кожен переживе цілу палітру емоцій – від гучного сміху до зворушення до сліз, від запальних танців до затишної атмосфери при ліхтариках.

Наживо пролунають треки від артистки, яка підкорила тисячі сердець шанувальників своїми феноменальними та іронічними синглами «Знайди мене» та «Імператори», більш меланхолійними піснями «Бережи мене» та «Я щаслива (Лікарі кажуть)», які зайняли перші позиції в топ-чартах та стали хітами.

Голос виконавиці розіллється на увесь зал і кожен глядач відчує глибокий зв'язок зі співачкою та її сенсами. Klavdia Petrivna об’єднає своїми треками всіх шанувальників воєдино, дасть змогу поспівати в унісон, виплеснути всі емоції та просто максимально відпочити.

Концерт Klavdia Petrivna – найочікуваніша подія цього літа, фото з якої ви ще довго будете переглядати. Цей захід матиме благодійний характер, частина коштів буде спрямована на потреби Захисників та Захисниць України.

Видео