Скриптонит

Начало мероприятия: 15.05.2021 20:00

Место: Stereo Plaza

Адрес: Киев, проспект Валерія Лобановського, 119

Цена билетов: от 850.00 до 2800.00 грн.

Шановні гості!

На жаль, ми вимушені перенести концерт “Скриптонит”, що мав відбутися 10 жовтня, через неможливість проведення цього заходу за наявних карантинних обмежень.
Концерт “Скриптонит” переноситься на 15 травня 2021 року. Квитки залишаються дійсними на нову дату та не потребують обміну.

Концерт перенесено через форс-мажорні обставини (обставини непереборної сили) та неможливість проведення заходу з наявними на цей час обмеженнями щодо проведення культурних заходів через карантин, що встановлені Кабінетом Міністрів України.

Відповідно до частини 6 статті 10 Закону України «Про захист прав споживачів» виконавець не несе відповідальності за невиконання, прострочення виконання або інше неналежне виконання зобов’язання та недоліки у виконаних роботах або наданих послугах, якщо доведе, що вони виникли з вини самого споживача чи внаслідок дії непереборної сили.

Згідно із частиною 2 статті 14-1 Закону України “Про торгово-промислові палати в Україні” карантин є форс-мажорною обставиною (обставиною непереборної сили).