Tattoo Collection

Начало мероприятия: 25.09.2020 11:00

Место: Экспоцентр Украины (ВДНХ)

Адрес: Киев, пр-т Академика Глушкова, 1

Цена билетов: от 160.00 до 380.00 грн.

Майстри тату створюють свої малюнки в режимі реального часу. Одночасно близько 300 тату майстрів Фестивалю Tattoo Collection 2020 дарують 100 безкоштовних татуювань.
 
Масштабний фестиваль татуювання, який давно став невід'ємною частиною культурної програми весняного Києва, пройде на ВДНГ з 15 по 17 травня.
 
Tattoo Collection – найбільший професійний тату-фестиваль країни, який проходить у столиці вже 16 років і щорічно збирає тисячі шанувальників, не тільки з України, а й з усього світу. У кожного відвідувача на Tattoo Collection є свої причини прийти: одні прагнуть познайомитися з майстрами та зробити нові татуювання, інші – побачити тисячі унікальних тату та продемонструвати свої. Для майстрів фестиваль – своєрідне підведення підсумків в індустрії за рік: тут можна познайомитися зі стилями, напрямками та технологіями сучасного татуювання, прослухати професійні майстер-класи та лекції й звичайно поборотися за головну нагороду тату-світу – кубок Golden Machine.
 
Щорічно за право стати найкращим борються майстра з України, Польщі, Німеччини, Франції, Словенії, Італії, Туреччини, Білорусі, відвідувачі ж спостерігають як імениті майстри тату створюють свої малюнки в режимі реального часу.
 
Спеціальним гостем Tattoo Collection щорічно стає один з головних світових фріків, які приїжджають спеціально на фестиваль. Навесні 2018 у Києві вітали найпірсингованішого чоловіка планети Залізного Рольфа, а в цьому році нас очікує зустріч з легендарною людиною-шахи Меттом Гоном. Його тіло на 98% покрите тату. Він настільки вражений Україною, а ми тим, що гість їде до нас вдруге!
 
Протягом трьох днів на Tattoo Collection відбудеться нагородження кращих робіт і різні активності для відвідувачів: лекції, майстер-класи, маркет, фото зони, фаєр-шоу та багато іншого. У минулі роки свої музичні програми тут представляли ONUKA, 5'NIZZA, Ляпіс-98, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ.
 
Який крейзі сюрприз чекає на нас цього року? Фестиваль подарує 100 безкоштовних татуювань своїм гостям! Джокер і Харлі Квінн розіграють в реальному часі відвідувачам секретні тату.