«Воплі Відоплясова» Благодійний онлайн-концерт презентація альбому групи

Начало мероприятия: 25.04.2020 20:00

Место: Online Концерты

Адрес: Киев, Онлайн концерты

Цена билетов: 50.00 грн.

Заказать и купить билеты на «Воплі Відоплясова» Благодійний онлайн-концерт презентація альбому групи можно онлайн через интернет. Оплата наличными возможна при покупке в кассе или курьеру (при заказе билета с доставкой).

Концерт «Воплі Відоплясова» Благодійний онлайн-концерт презентація альбому групи в Online начнётся 25 апреля 2020 г, 20:00, karabas.com/r/5wa.



Онлайн-концерт ВВ з легендарним альбомом 'Закустика'

Легендарний гурт «Воплі Відоплясова» проведе акустичний онлайн концерт. Музиканти виконають альбом «Закустика», історія якого розпочалась майже 30 років тому у Франції, та свої найкращі хіти. Таким чином гурт хоче підтримати своїх прихильників в умовах карантину.

Водночас музиканти звертаються до своїх прихильників з проханням про збір коштів. Значна їх частина буде переведена фонду «Життєлюб», який опікується людьми старшого віку. Доступ до перегляду буде доступним за умови символічної плати за цим посиланням - https://playitplay.com/vopl-vdoplyasova-blagodyniy-onlayn-kontsert-prezentatsya-albomu-grupi. Також, можливо буде зробити додаткову пожертву на будь-яку суму. «ВВ» закликають інших музикантів та діячів культури приєднатись до цієї ініціативи!

Олег Скрипка, лідер «ВВ»: «Карантин ще триває, а це означає, що у нас немає змоги зустрічатися з нашими фанатами наживо. Але ж ми хочемо підтримати вас своїми піснями та трохи звеселитись. Тож, онлайн – це прекрасний засіб побачитись з вами знов. Звичайно, краще понад усе - це живі виступи, живе спілкування. Але є у цьому всьому і супер плюс - чудова можливість потрапити на наш виступ з будь якого куточка світу!

Часто фани звертаються з проханням зробити виступи онлайн і про готовність зробити донейшн. Будемо щиро вдячні за допомогу і радо переведемо частину коштів фонду «Життєлюб», який опікується старшими людьми, які зараз потребують найбільшої допомоги та захисту. А особливо ті, хто залишився один, і кому потрібна особлива увага та фінансова підтримка. Це може будь-яка сума!  Давайте  допоможемо разом!

Ми готуємо наш виступ з програмою «Закустика», що народилася іще в Паризських кабаре. Це така собі акустична версія нашого репертуару відповідно під закуску, що слідує з назви;-) Тож, запрошуємо на ВІРТУАЛЬНИЙ БЕНКЕТ! З нас – файна музика! З вас -  випивка та закусь! Будьмо Здорові!».
Це буде вечір справжніх емоцій та драйву!

ЩО: Віртуальний бенкет з ВВ
ДЕ: https://playitplay.com/
КОЛИ: 25 квітня о 20:00

Видео