Димаш Кудайберген

Начало мероприятия: 11.03.2020 19:00

Место: Киевский Дворец Спорта

Адрес: Киев, пл. Спортивная, 1

Цена билетов: До 15000.00 грн.

«НАЙКРАЩИЙ ГОЛОС ПЛАНЕТИ» – ДІМАШ КУДАЙБЕРГЕН НА СЦЕНІ ПАЛАЦУ СПОРТУ
11 березня на сцену Палацу Спорту вийде неймовірний Дімаш Кудайберген. Артист, відомий як «Найкращий голос планети», також названий «космічним хлопчиком», уперше виступить у Києві.
 
Сольний концерт Дімаша справить на вас незабутнє враження. Ви побачите ексклюзивне шоу, в якому відобразиться багатогранний талант й історія незвичайного артиста.
 
Одна з найяскравіших музичних подій року відбудеться в Палаці Спорту. Головна сцена країни гостинно зустріне молодого виконавця. Світло сотень софітів, шикарна акустика та комфортне розміщення в залі дозволять слухачам прожити незабутні моменти життя.
 
ДІМАШ КУДАЙБЕРГЕН ІЗ СОЛЬНИМ КОНЦЕРТОМ У КИЄВІ!
Концерт Дімаша Кудайбергена – прекрасна нагода познайомитися з артистом ближче. Феномен талановитого 25-річного хлопця захоплює та надихає мільйони. В його фан-клубі – світові зірки: Дрю Беррімор, Аль Бано, Джекі Чан.
 
У списку досягнень Дімаша звання «Найпопулярнішого співака Азії» (Top Chinese Music Awards), «Найкращого закордонного співака» (MTV), «Співака року» (журнал ОК) – перелік безмежний.
 
У артиста 114 фан-клубів у більш, ніж 40 країнах світу. Хлопець збирає багатотисячні стадіони та підкорює унікальним голосом у шість октав. Квитки на концерт Дімаша купують з шаленою швидкістю.
 
Це шоу неможливо пропустити!