Сергей Бабкин

Начало мероприятия: 27.10.2019 19:00

Место: Октябрьский дворец

Адрес: Киев, ул. Институтская, 1

Цена билетов: от 350.00 до 1350.00 грн.

Сергій Бабкін в Києві: не пропусти крутий сольний виступ!
27 жовтня неймовірний Сергій Бабкін запрошує всіх на великий сольний концерт до Жовтневого Палацу. Буде атмосферно і відверто, – і жодних компромісів! 
 
Сергія Бабкіна сьогодні в нашій країні не знає хіба що… – та всі його знають! Як чудового актора, неординарного автора, чесного виконавця й талановитого музиканта. А ще – Бабкін, виявляється, непогано танцює і вже проявив себе професійним та чуйним наставником за суддійства у шоу «Голос країни». І хто може знати, чим ще завтра здивує нас багатогранний артист!
 
Київ зустрічає Сергія Бабкіна з грандіозною програмою.
Для столичного концерту музикант підготував справжній делікатес: кращі пісні та композиції з нового україномовного альбому «Музасфера». До речі, випустивши платівку українською, Сергій вкотре підкреслив, наскільки гармонійним він є у своїх творах, не важливо якою мовою вони написані.
 
«Музасфера – це та оболонка, в якій я перебуваю. Це Сонце, а воно є сферою і все живе з’явилося саме завдяки йому. Мене надихає життя, будь-які зміни, навіть те, що ми знаходимося на цій землі», – розповів про створення альбому автор. 
 
Обов’язково приходьте на концерт у столиці, щоб усім залом заспівати ліричні й душевні, прості і зрозумілі «Привіт, Бог», «Де би я», «Хто далі йде» та інші невмирущі шедеври.
Відкритий усім сторонам світу, чуттєвий і надемоційний Сергій Бабкін – чекатиме на вас. Замовляйте квитки вже зараз на Concert.ua
Побачимося!