НАОНИ. Лучшие рок хиты

Начало мероприятия: 01.09.2019 19:00

Место: ArtHall D12

Адрес: Киев, вул. Десятинна, 12

Цена билетов: от 250.00 до 600.00 грн.

Не упустіть можливості відвідати концерт на чарівній терасі, за участю найкращого оркестру України - НАОНІ.
 
Український оркестр НАОНІ зазвучить на найбільш атмосферній терасі Києва Всі Свої. На цей раз відомий на весь світ колектив представить програму «Найкращі рок - хіти», до якої увійшли світові хіти в аранжуванні для українських народних інструментів. Ви зможете почути пісні легендарних The Beatles, Deep Purple, Metallica, Queen, ABBA, та багато інших у виконанні симфонічного ансамблю під керівництвом Віктора Гуцала.
 
Для вмілої передачі всіх настроїв складних композицій потрібен особливий талант. Якого і має сповна Національний академічний оркестр народних інструментів (НАОНІ). Він ось уже півстоліття популяризує українську музику.
 
А коли грає оркестр, то його виконання викликає цілу палітру почуттів. Адже кожен музикант додає щось особисте, але так, щоб злитися воєдино з гармонійним і струнким загальним звучанням.
НАОНІ дбайливо ставляться до національної спадщини України, але при цьому пишуть і авторські композиції, близькі сучасної аудиторії. Їх відрізняють колоритна традиція всіх регіонів країни, ретельно продумані обробки і сміливі аранжування.
Кожен виконавець колективу - професіонал, що володіє декількома інструментами. Всього НАОНІ використовують в своїх виступах більше 60 видів унікальних народних інструментів з усіх куточків України.
 
Не пропустіть! Романтичний пейзаж, улюблені хіти і український колорит чекають на вас.