Операция Пластилин – 10 лет группе

Начало мероприятия: 14.03.2020 19:00

Место: Atlas

Адрес: Киев, ул. Артема, 37–41

Цена билетов: от 350.00 до 600.00 грн.

«Операція Пластилін» відзначить 10-річчя групи 14 березня 2020 року на великому концерті в київському клубі Atlas!
 
ріумфально презентувавши свій новий студійний альбом «Рейв» на сцені київського клубу Atlas, анархо-балаган «Операція Пластилін» анонсував своє наступне шоу на цьому ж майданчику. Концерт з нагоди десятиріччя з моменту заснування колективу прогримить навесні 2020 року.
 
Анатолій Царьов: «У далекому тепер 2009 році ми розпустили попередній проект, оскільки його основний автор і двигун - вокалістка - раптово для всіх вирішила покинути колектив, відправившись на духовні пошуки.
 
Якийсь час ми нічим не займалися, просто тинялися по місту, намагаючись зрозуміти, що ж робити далі. Було сумно і тоскно. Пам'ятаю, як сидів у кімнаті і писав на аркушах паперу версії, що мені тепер робити, розкидаючи їх навколо себе. Чекав, що ж відгукнеться всередині. Варіанти були - від монастиря до суїциду.
 
Ми зустрілися, запросили Катю на скрипку і кілька місяців боязко репетирували мої пісні. Я тоді зовсім не вірив в успіх цієї затії, бо не вмів співати і не розумів нічого в менеджменті. Але тут життя знову вирішила все сама. Знову телефонний дзвінок: мій товариш неус пропонує концерт в Москві. На тому виступі конденсат капав зі стелі, і мені здавалося, що ми просто розірвемо клуб. Так народилася сьогоднішня «Операція Пластилін».
 
І я дуже хочу відзначити 10 років цього дивного пригоди разом з вами! »