ТНМК. СИМФО ХИП-ХОП

Начало мероприятия: 28.08.2019 20:00

Место: Арт-завод Платформа

Адрес: Киев, ул. Беломорская, 1

Цена билетов: До 1790.00 грн.

ТНМК перед паузою проекту зіграють "Симфо хіп-хоп" в Києві
 
За довгу кар'єру "Танок На Майдані Конґо" створили велику музичну спадщину, де є перевірені хіти та сміливі експерименти, на які мало хто наважувався. Гурт грав свої пісні у джазовій, фолковій та акустичній манерах. Але найважливішою частиною цієї спадщини виявилася програма "Симфо хіп-хоп".
 
Вперше ТНМК зіграли її в 2013 році разом з молодіжним академічним симфонічним оркестром "Слобожанщина". Нетлінні треки Олега "Фагота" Михайлюти і Олександра "Фоззі" Сидоренко з епічним звучанням оркестру отримали в хорошому сенсі пафосний масштаб. Слухачам ця інтерпретація була конче необхідна – у 2014му гостро не вистачало чогось свіжого.
 
Через рік вийшов фільм-концерт і лайв-альбом. Здавалося б, що на цьому проект закінчений. Але слухач вирішив інакше. За шість років з моменту першого шоу "Симфо хіп-хоп" змінилася індустрія, кумири, тренди. Тільки "Симфо хіп-хоп" незмінно залишався затребуваним.
 
Три роки тому все ще здивований Фоззі говорив пресі перед виходом на сцену: "На численні прохання" - це штамп. Але, якщо цей успіх - дійсно правда, то штамп дуже приємний. В цьому випадку, і прохання глядачів, і наше бажання збігаються повністю".
 
У 2019 ТНМК закотять "Симфо хіп-хоп" в декількох містах України. Цей ураганний мешап академічної музики і музики, на якій виросло не одне покоління українців, нарешті почують і в інших містах. Яких? Поки що секрет - дати будуть оголошуватися поступово.
 
Поки відомо одне - 28 серпня в Києві на арт-заводі "Платформа" ми проведемо не тільки літо, а й "Симфо хіп-хоп" у заслужену відпустку. Вона закінчиться тоді, коли музиканти того захочуть. Але перед цим - масштабна симфо-вечірка з купою сюрпризів і запрошених гостей, чиї імена ви дізнаєтеся зовсім скоро.
Приходьте цілою родиною - дітям до 6ти та після 80ти років вхід безкоштовний.
 
Після "Симфо хіп-хопу" ТНМК візьмуться за нові експерименти. Але це вже зовсім інша історія..