Джаз на террасе. Ruslan Egorov Quartet

Начало мероприятия: 23.08.2019 19:00

Место: ArtHall D12

Адрес: Киев, вул. Десятинна, 12

Цена билетов: от 350.00 до 500.00 грн.

23 серпня запрошуємо вас слухати хіти босанова і авторські пісні квартету Руслана Єгорова на мальовничій терасі «Всі. Свої »!
 
Bossa nova можна перевести як «нова фішка», «новий стиль». З'явившись в багатому районі Ріо, босанова була сумішшю традиційних ритмів бразильської самби і класичного американського джазу, і виконувалася переважно на закритих приватних концертах. Незабаром новий стиль став настільки популярний, що переступив пороги домашніх концертів багатіїв і оселився в клубах, арт-кафе і на вулицях бразильських міст.
 
На концерті ви почуєте такі хіти, як «I Concentrate« In Summer »,« That's All »,« Se Todos Fossem »,« Maracangalha »,« Watch What Happens »,« Besame Mucho »а також авторські композиції квартету Руслана Єгорова.
 
Квартет Руслана Єгорова об'єднав в собі кращих джазових музикантів України. Залишаючись вірними традиціям, вони аранжують класичні джазові твори під своє оригінальне виконання.
 
Кожен з учасників квартету - унікальний музикант з багатою історією і послужним списком:
 
Руслан Єгоров (клавішні, вокал) - учасник багатьох джазових проектів, виступав на фестивалі-конкурсі «Додж» (номінація «Кращий джазовий вокал»), Alfa Jazz, Chernigiv Jazz Open.
 
Дмитро «Бобін» Александров (тенор-саксофон, альт-саксофон, сопрано) - грав з багатьма українськими і зарубіжними джазменами, серед яких Ренді Брекер, Кертіс Фуллер, Грегорі Портер, Марк Соскін.
 
Микола Кістеньов (контрабас, бас-гітара) - крім квартету Руслана Єгорова працює в музичних колективах Pianoboy Дмитра Шурова, Urban Gypsy, проект Івана Дорна dornabanda і з дуетом Anna-Maria.
 
Павло Галицький (барабани) - за час кар'єри Павло грав у трьох десятках проектів разом з українськими і зарубіжними джазменами, брав участь в фестивалях Alfa Jazz Fest, Jazz In Kiev, Koktebel Jazz Fest.
 
Тераса «Всі. Свої »- одне з найкращих місць, де можна насолодитися живою музикою на фоні заходу сонця, випити келих вина і прекрасно провести вечір з близькими людьми. Початок вечора о 19:00.