Джаз на пляже - Sinatra

Начало мероприятия: 22.08.2019 19:00

Место: ЮБК

Адрес: Киев, Труханов остров

Цена билетов: от 1.00 до 450.00 грн.

Його оксамитовий голос став символом цілої музичної епохи, а його пісні не перестають любити вже кілька поколінь слухачів. Він став еталоном і прикладом для наслідування як для музикантів, так і для простих любителів джазу.
 
22 серпня, коли захід внесе нотки романтичного настрою в теплий літній вечір, на узбережжі ПБК запаляться гірлянди і зазвучать зворушливі балади Френка Сінатри. Мелодії, наповнені світлом, любов'ю і повнотою почуттів.
 
Сінатра мріяв стати співаком з самого дитинства. Уже в 13 років він почав підробляти грою на укулеле в барах і збив групу «The Hoboken Four». У складі якої переміг в радіо конкурсі молодих виконавців в 1935 році. За цією перемогою послідувало і перше турне групи по містах США. Популярність Сінатри привернула до себе увагу видатних діячів шоу-бізнесу і вже в 1946-му році він записав свій перший альбом «The Voice Of Frank Sinatra». У кар'єрі Френка Сінатри були і злети, і падіння, такі як втрата голосу після тривалої депресії і застуди в 1951-м. Але вже через рік голос повернувся, як повернулася і публіка на його концерти. У 1977 р Сінтаро був нагороджений вищою нагородою США - Золотою медаллю Конгресу.
 
Мелодії, що незмінно входять в топ рейтингів романтичної музики і складають золоту колекцію джазу виконає один з провідних колективів країни - Національний Академічний духовий оркестр України. Заснований в 1979 році, він до цих пір залишається єдиним цивільним духовим оркестром подібного рівня. Колектив неодноразово представляв Україну за кордоном на фестивалях духової музики і продовжує збирати повні зали на батьківщині, представляючи найрізноманітніші жанри - від класики до джазу.
 
See you on the moon, where you will play among the stars. А якщо бути точніше, чекаємо вас 22 серпня на заході дня на ПБК, де нас віднесе на хвилях оксамитового голосу неповторного Френка Сінатри. Найромантичніший вечір цього літа розпочнеться о 20:00.
 
Будь ласка, візьміть до уваги, що в'їзд для авто на Труханів острів ЗАКРИТИЙ! 
Постановою КМДА Труханів острів оголошений еко-зоною з обмеженням пересування ТЗ і ми не можемо забезпечити проїзд безпосередньо до локації. Найзручніше залишити машину на парковці біля входу на пішохідний Парковий міст і прогулятися по ньому на острів. Дякую за розуміння.