СБПЧ

Начало мероприятия: 18.08.2019 20:00

Место: ЮБК

Адрес: Киев, Труханов остров

Цена билетов: от 420.00 до 500.00 грн.

«Динозавр и другие забытые животные» – СБПЧ зіграють на ПБК!
 
У всіх музичних прихильників є список пісень улюбленого гурту, які вони хочуть почути, а гурт все ніяк. 18 серпня гурт СБПЧ зіграє усі пісні, які ви мріяли почути, а вони забували виконати!
 
Весною 2018 року гурт випустив альбом «Мы не спали, мы снились» – альбом пісень, під які можна стрибати на батуті, снідати, дивитися на захід сонця, скакати на коні, або ж просто валятися в ліжку. Цей альбом став миттю змін – до гурту на правах постійної учасниці приєдналася співачка та акторка Женя Борзих. Окрім того, у записі альбому брали участь Надя Грицкевич, Thomas Mraz і Дитячий хор телебачення і радіо Санкт-Петербурга. Саунд-продюсером альбома виступив колишній клавішник гурту Pompeya Алєксандр Липський.
 
Після феєричної презентації альбому в Києві гурт уже повертався до столиці з концертом, але коли усіх – і музикантів, і публіку – огортає така беззаперечна любов один до одного, неможливо не повертатися ще і ще. До того ж, київські прихильники не можуть просто так відпустити гурт, поки не почують абсолютно усі свої улюблені треки. Саме тому Самое Большое Простое Число зіграють найнеочікуваніші пісні за історію гурту на казковій локації під шум рідного Дніпра. «Динозавр», «Живи хорошо», «Корабли», «Польша» – і це ще точно не все! Програма «Динозавр и другие забытые животные» об'єднає в собі цілих 11 років – і це буде більше, ніж подорож у часі та просторі.
 
Інші ж подробиці нехай залишаться таємницею.