Джаз на пляже - Glenn Miller

Начало мероприятия: 15.08.2019 20:00

Место: ЮБК

Адрес: Киев, Труханов остров

Цена билетов: от 300.00 до 450.00 грн.

Цей вечір занурить вас в приємні спогади і наповнить серця нотками світлої ностальгії. На пляжі ПБК будуть звучати запальні мелодії Бродвею і ліричні балади легендарного тромбоніста, генія аранжування і керівника одного з кращих свінгових оркестрів світу.
 
"Для мене музика Гленна Міллера - не сьогодні і не вчора - вона поза часом, як вогонь у вогнищі. І так само гріє." 
- Борис Гребенщиков
 
Гленн Міллер став володарем свого першого тромбона у віці 14-ти років і негайно почав сходження до музичного олімпу. У 1920-30-х роках Міллер вже працював з Беном Поллаком, Редом Николсом, Бенні Гудменом і писав аранжування для оркестру братів Дорсі. У 1937 році Міллер зібрав свій перший біг-бенд, який на жаль не отримав популярності. Але вже в 1938 році Гленн Міллер повторно збирає оркестр зі своїх старих друзів і рекомендованих ними музикантів - саксофоністів Хела Макінтайр і Тексу Бенеке, трубача Боба Прайса, піаніста Чаммі Макгрегора, басиста Роллі Бандока, солістів Маріона Хаттона і Рея Еберлі.
 
Саме цей золотий склад приніс Міллеру популярність по всьому світу. Крім популярних бродвейських мелодій, тим з мюзиклів і інших «стандартів», маестро запропонував слухачам лірико-романтичні і елегійні балади. Саме ці балади створили особливий стиль колективу, який через роки не втрачає своєї актуальності. Багато творів оркестру стали так званої «миллеровской класикою»: «Chattanooga Choo-Choo», «Kalamazoo», «Little Brown Jug», «Pennsylvania 6-5000», «String of Pearls» і балада авторства самого Міллера «Moonlight Serenade».
 
Знайомі мелодії заграють свіжими фарбами у виконанні одного з провідних колективів країни - Національного Академічного духового оркестру України. Заснований в 1979 році, він до цих пір залишається єдиним цивільним духовим оркестром подібного рівня. Колектив неодноразово представляв Україну за кордоном на фестивалях духової музики і продовжує збирати повні зали на батьківщині, представляючи найрізноманітніші жанри - від класики до джазу.
 
Увечері 15 серпня запрошуємо вас на узбережжі ПБК, звідки відкривається неймовірний вид на вечірнє місто і звучать зачаровують мелодії істинного класичного джазу. Чекаємо вас в 20:00.
 
Будь ласка, візьміть до уваги, що в'їзд для авто на Труханів острів ЗАКРИТИЙ! 
Постановою КМДА Труханів острів оголошений еко-зоною з обмеженням пересування ТЗ і ми не можемо забезпечити проїзд безпосередньо до локації. Найзручніше залишити машину на парковці біля входу на пішохідний Парковий міст і прогулятися по ньому на острів. Дякую за розуміння.