Джаз на пляже - Greatest Hits

Начало мероприятия: 08.08.2019 20:00

Место: ЮБК

Адрес: Киев, Труханов остров

Цена билетов: от 300.00 до 450.00 грн.

Захід літнього дня, сонце грає відблисками в відображенні води, з берега Дніпра дме легкий бриз, несучи за собою знайомі мелодії. У цей вечір у виконанні Національного Академічного духового оркестру прозвучить програма «Greatest Hits».
 
Різні напрямки джазу, легендарні джазмени і їх найвідоміші композиції - все це в один вечір на узбережжі ПБК. У програмі вечора хіти Елли Фіцджеральд, Ширлі Бессі, Френка Сінатри, Джеймса Брауна, Рея Чарльза, Хербі Хенкока, і Чіка Коріа. А також найкраще з репертуару оркестрів: Гленна Міллера, Дюка Еллінгтона, Каунта Бейсі, Бені Гудмена, і Гордона Гудвіна.
 
У цей вечір прозвучать:
 
Feeling Good - Newley, Leslie Bricusse 
Sing, Sing, Sing - Louis Prima 
Hit The Road Jack - Percy Mayfield 
Can`t Buy me Love - John Lennon, Paul McCartney 
I Know Why - Glenn Miller 
It Do not Mean A Thing - Duke Ellington, Irving Mills 
і це далеко не все ...
 
У цей вечір класика джазу заграє новими фарбами в звучанні духової партитури. Мелодії, які неможливо забути, виконають віртуози Національного Академічного духового оркестру України.
 
Колектив був заснований в 1979 році за ініціативою Спілки композиторів України, як Державний духовий оркестр. До цього дня він є одним з провідних музичних колективів країни, першим і єдиним в Україні цивільним духовим оркестром такого рівня і статусу. Оркестр - постійний учасник престижних музичних фестивалів країни, мистецьких свят та урочистостей. Неодноразово з успіхом представляв національний музичне мистецтво за кордоном - брав участь в фестивалях духової музики в Нідерландах і в Німеччині.
 
Склад оркестру:
 
• Диригент: Олексій Вікулов 
• Саксофони: Ростислав Зайцев (саксофон альт), Ігор Гаран (саксофон альт), Станіслав Сластьона (саксофон-тенор), Владислав Шевякін (саксофон тенор), Роман Козіонов (саксофон баритон) 
• Труби: Володимир Спасиченко, Дмитро Мельниченко, Петро Полонський, Ярослав Саленко, Дмитро Мальме 
• Тромбони: Валерій Чесноков, Олександр Єпіфанов, Сергій Полянський, Андрій Крішук, Роман Сотников 
• Ритм-група: Віктор Тесленко (ударні), Артем Погорєлов (клавішні), Євген Фрішер (гітара), Руслан Ядвіжін (бас-гітара) 
• Вокал: фіналістка телевізійного шоу «Голос країни» Маргарита Мелешко і Віталій Костенко
 
Увечері 8 серпня нас чекає невимушена атмосфера, буйство фарб заходу і жива музика. Що може бути краще в кінці робочого дня. Чекаємо вас на ПБК о 20:00.
 
Будь ласка, візьміть до уваги, що в'їзд для авто на Труханів острів ЗАКРИТИЙ! 
Постановою КМДА Труханів острів оголошений еко-зоною з обмеженням пересування ТЗ і ми не можемо забезпечити проїзд безпосередньо до локації. Найзручніше залишити машину на парковці біля входу на пішохідний Парковий міст і прогулятися по ньому на острів. Дякую за розуміння.