Oomph!

Начало мероприятия: 15.11.2019 19:00

Место: Stereo Plaza

Адрес: Киев, ул. Киквидзе, 17

Цена билетов: от 990.00 до 2590.00 грн.

Oomph! представять у Києві нову платівку.
 
Без цієї команди важко уявити нинішню важку європейську сцену, а німецьку - так взагалі неможливо. Вони в Україні не вперше, але щоразу збирають аншлаги і безмежну любов своїх фанатів. Ім'я їм Oomph! і вони готуються представити в Києві найсвіжіший лонгплей під назвою Ritual.
 
Ritual - перша за чотири роки платівка в дискографії Oomph! Будучи піонерами Neue Deutsche Härte або ж танцювального металу, Oomph! в цій роботі вирішили повернутися до свого коріння, тільки зробивши звучання набагато важче, ніж раніше. Що стосується теми альбому, то Oomph! вирішили звернути увагу на звичаї, які на перший погляд здаються звичайними, але якщо придивитися, то в них можна побачити багато поганого.
 
І це спрацювало. Критики назвали Ritual чи не найкращим альбомом в дискографії Oomph! з часів Wahrheit oder Pflicht, а в Німеччині хлопці вперше за свою тридцятирічну кар'єру стали лідерами чартів.
 
До Києва Oomph! привезуть не тільки свіжі пісні, а й нове, надзвичайне шоу. А також перевірені хіти, які знають і співають вже кілька поколінь любителів важкої музики - той самий ритуал, який був створений завдяки Oomph!