ionnalee

Начало мероприятия: 19.10.2019 19:00

Место: Bel Etage

Адрес: Киев, Шота Руставелі, 16 а

Цена билетов: от 740.00 до 2400.00 грн.

ionnalee представить у Києві новий альбом!
 
З півночі повіяло приємною прохолодою та креативністю. Це означає, що до нас їде ionnalee – одна з найбільш екстраординарних і самобутніх артисток Швеції та учасниця проекту iamamiwhoami. Минулого року вона випустила альбом Everyone Afraid to Be Forgotten і зіграла великий сольний концерт в Києві.
 
У травні 2019-го вийде новий лонгплей під назвою Remember the Future. І столиця України знову відзначена в гастрольному графіку. Запам'ятовуйте дату і місце: 19 жовтня, клуб Bel`etage.
 
Remember the Future був записаний досить швидко. Тур на підтримку Everyone Afraid to Be Forgotten вимотав співачку і вона не відчувала бажання повертатися в студію. Але між гастролями вона несподівано опинилася там, незважаючи на проблеми зі здоров'ям – як моральним, так і фізичним.
 
ionnalee описує Remember the Future, як антиутопічну історію про майбутнє: «Це обнадійливий альбом про людей, які не розучилися мріяти і радіють зіркам, що подають з небес. Але водночас ці мрійники знають і намагаються закопати глибше знання про те, що вони власноруч знищують планету Земля».
 
Натхнення співачка отримала саме під час концертів. Минулорічний тур був першим в її сольній кар'єрі. Вона зібрала кошти за допомогою краудфандінгу за п'ять днів. «На концертах аудиторія була настільки чуйна, що у нас з'явився абсолютно природній зв'язок. І мені захотілося відплатити їм тією ж монетою. Із цим альбомом я відчувала себе більш впевненою: як людина, як артист і як продюсер».
 
ionnalee зібрала потужний склад колабораторів на цій платівці: друг по iamamiwhoami Клаес Бьорклунд, дует Royksopp, з яким артистка їздила кілька років у якості вокалістки, зірка електронного андеграунду Zola Jesus і багато інших.
 
Якщо в попередньому релізі ionnalee грала типовий поп-фолк з ембієнтом, то в прийдешньому альбомі вектор узятий на неспішну танцювальну електроніку. Знаючи вміння співачки створювати чудові шоу та візуальну частину, можна сміливо сказати: в цьому жанрі вона буде відчувати себе, як риба у воді.

Видео