Нервы

Начало мероприятия: 17.11.2019 19:00

Место: Stereo Plaza

Адрес: Киев, ул. Киквидзе, 17

Цена билетов: от 450.00 до 1290.00 грн.

НЕРВЫ презентують новий альбом великим сольним концертом в STEREO PLAZA 
 
В кінці лютого «НЕРВЫ» випустили новий альбом під назвою «Слэм и депрессия». Реліз став шостою за рахунком студійною роботою музикантів, куди увійшли одинадцять пісень в електричному звучанні, дві з яких - «Так как надо» і «Магнитные бури» група вже раніше презентувала на концертах. 
 
««Слэм и депрессия»- це колаборація минулого з майбутнім. Це і нові треки, і старі, але в свіжій музичній обробці, - розповідає вокаліст гурту «НЕРВЫ» Женя Мільковський. - Ми виконаємо ідеальну програму, напрацьовану нескінченними турами, виберемо найкраще і найактуальніше. Цей концерт стане проривом! Ми сподіваємося на підтримку наших слухачів, які як і ми небайдужі до долі живої музики в нашій країні. Давайте зробимо крок в майбутнє рок-музики вже зараз!». 
 
17 листопада в STEREO PLAZA вас чекає велика тригодинна програма, до якої увійдуть як старі перевірені хіти - «Кофе – мой друг», «Вороны», «Батареи», «Самый дорогой человек», так і нові пісні з альбому «Слэм и депрессия». 
 
«НЕРВЫ» активно і затребувано гастролюють містами СНД і Європи. Тільки за 2018 рік музиканти зіграли близько 100 сольних електричних концертів. Крім цього команда не втомлюється випускати сингли, знімати кліпи і створювати нову музику, перебуваючи на хвилі популярності ось уже 9 років.