ДИКІ МУЗИКИ

Начало мероприятия: 05.10.2019 17:00

Место: Bingo

Адрес: Киев, пр-т Победы 112

Цена билетов: от 250.00 до 650.00 грн.

5го жовтня, столичний клуб Bingo! Неймовірна музична подія повертається!!! Найтематичніший фестиваль українського року та металу "Дикі Музики" у Києві??
 
Від легкого року до важкого металу, від Сяну до Дону, зустрічайте шквал емоцій, драйву та позитиву. Бандури, сопілки, важкі рифи, ритми та неймовірні голоси, на сцені фестивалю "Дикі Музики" на вас чекатимуть: Тінь Сонця, Роллікс, Чумацький Шлях, Entree, Dash, Cardiomachine.
 
Кожен гурт унікальний у своєму виконанні та звучанні, кожна пісня з глибиною та життєвим змістом, кожен гість - частинка великої сім'ї української музики. Не пропусти цей неймовірний вечір та стань частиною історії "Диких Музик"??
 
Тінь Сонця - гурт, який переповнений крутою енергетикою "козацького року", адже це музика сучасних українців – сміливих і сповнених віри у власні сили. Стилістика гурту варіюється від доволі легкого фолк-року до потужного симфо-металу. У команди дуже активна концертна діяльність, шалена кількість однодумців та неймовірно харизматичний склад!
 
Rolliks - неймовірно яскравий гурт, досвідчений та емоційний. Круте лайв-шоу буде обов'язково! Херсонський rapcore-alternative гурт, з характерним щільним гітарним звучанням та поєднанням читки і проникливого, з натиском, співу????
 
Чумацький Шлях - це суміш українського народного мелосу з сучасною важкою рок музикою, яка в той самий час використовує етнічні мотиви й інших народів світу. Важкі гітарні рифи, шалена енергетика, речитатив, динамічні приспіви та атмосферне шоу під час живих виступів. Цей гурт запалив минулорічний фестиваль та повертається з новою порцією адреналіну та кайфової музики!
 
DASH - запальний український гурт на сцені фестивалю " Дикі Музики"?????? Їх шлях почався ще у 2010 році і до сьогоднішнього дня хлопці невпинно творять, експериментують та дивують.
 
Entree - український рок гурт, відомий під назвами Н.Три, Антре. За роки існування гурт приймав зміни у складі, музиці та нарешті вони знайшли той самий ідеальний баланс, яким і поділяться зі сцени фестивалю. Цікаво те, що увесь склад гурту - це талановиті музиканти та досвідчені саундпродюсери.
 
Cardiomachine - відносно молодий, але дуже амбіційний київський гурт, створений у 2016 році. Виконують цікаві та глибокі пісні у жанрі alternative rock, побували у багатьох містах України зі своїми лайвами та обіцяють дуже гарячу програму на фестивалі Дикі Музики ??