ONUKA и НАОНИ

Начало мероприятия: 25.10.2019 19:00

Место: Октябрьский дворец

Адрес: Киев, ул. Институтская, 1

Цена билетов: от 420.00 до 2400.00 грн.

Альбом MOZAЇKA ніби цілісне полотно, що зібране з сотень дрібних деталей і фрагментів.
 
Надихаючий VSESVIT, пронизливий та чуттєвий STRUM, запальний ANIMAL, суспільно-важливі GOLOS та GUNS DON'T SHOOT. Усі ці пісні шанувальники гурту вже встигли вивчити напам’ять.
 
У цьому записі – багатовікова історія музики. Перетин інновацій сьогодення та музичних традицій минулого. А точка цього перетину восени – Жовтневий Палац.
 
Уперше в Києві. Нове шоу ONUKA за мотивами другого альбому MOZAЇKA (2018) у супроводі Національного академічного оркестру народних інструментів України (НАОНІ). Більш аніж 50 музикантів на сцені та понад 40 національних інструментів. Серед них: бандури, цимбали, кобзи, басоля, ліра, телинка, козобас, сурма, бугай, флояра, дуда, дримба, рубель, береста.
 
MOZAЇKA у виконанні ONUKA & НАОНI – це інтерактивний проект, в якому музика, відео та меседжі утворюють єдине ціле. Концептуально завершене послання масштабоване до виконання з цілим оркестром в неповторній атмосфері Палацу. Довгоочікуване шоу від одного з найцікавіших проектів сучасної української музики, що вже відомий у багатьох країнах світу. 
 
Нова історія ONUKA. 25 жовтня. Київ.

Видео