Джаз на пляже - Louis Armstrong & Ella Fitzgerald

Начало мероприятия: 29.08.2019 20:00

Место: ЮБК

Адрес: Киев, Труханов остров

Цена билетов: от 300.00 до 450.00 грн.

What a Wonderful World ... Саме такими словами з пісні Луї Армстронга можна почати цей чарівний вечір на узбережжі ПБК. Зелень листя, вогні гірлянд і романтичний захід під музику того самого Луї Армстронга та першої леді джазу Елли Джейн Фіцджеральд.
 
Він подарував світові величезну кількість творів, які мали статус культових, став еталоном для більшості музикантів після 1930 року і зробив величезний вплив на розвиток джазу та його популяризації в усьому світі.
 
Вона отримала звання «королеви джазу», 13 «Греммі» і беззастережне визнання таких джазових світил, як Френк Сінатра і Дюк Еллінгтон. Їх дует очікувано став №1 в історії джазу. Спільно Луї Армстронг і Елла Фіцджеральд випустили три студійні альбоми.
 
29 серпня хіти двох джазових легенд для вас виконають неймовірні Old Fashioned Band:
 
Аняня Удонгво (Anyanya Udongwo), Клеулія Даніель (Cleulia Daniel) - вокал 
Олександр Огневец - клавіші 
Андрій Чмут - саксофон 
Джордж Івез (George Iweze) - бас 
Тобі Фантонаде (Tobi Fatonade) - барабани 
Микита Наконечний - гітара
 
Літнім ввечері 29 серпня ми запрошуємо вас відправитися в чарівний світ музики двох видатних виконавців в історії джазу, і побачити цей чудовий світ через призму емоційної музики талановитих Old Fashioned Band. Зустрічаємося о 20:00 на ПБК.
 
Будь ласка, візьміть до уваги, що в'їзд для авто на Труханів острів ЗАКРИТИЙ! 
Постановою КМДА Труханів острів оголошений еко-зоною з обмеженням пересування ТЗ і ми не можемо забезпечити проїзд безпосередньо до локації. Найзручніше залишити машину на парковці біля входу на пішохідний Парковий міст і прогулятися по ньому на острів. Дякую за розуміння.