Beth Hart

Начало мероприятия: 08.12.2019 19:00

Место: Национальный дворец искусств «Украина»

Адрес: Киев, ул. Б. Васильковская, 103

Цена билетов: от 746.00 до 4990.00 грн.

Королева блюзу Бет Харт знову виступить у Києві!
 
Бет Харт – видатна американська співачка й авторка пісень, номінантка Grammy, переможниця Blues Music Award в номінації «Краща блюзова виконавиця». Її часто порівнюють із Дженіс Джоплін, Біллі Холлідей, Тіною Тернер, Емі Вайнхаус. Це та численні нагороди і номінації співачки підтверджує, що сьогодні вона найкраща блюз-рокова виконавиця.
 
Її виступ у Києві грудні 2018-го для багатьох меломанів став подією року, вона завоювала серця української публіки! Концерт був таким успішним, що Київ уже включений до світового туру співачки майже за рік до майбутнього виступу. Це буде єдиний концерт Бет Харт в Україні. Він відбудеться 8 грудня у Палаці «Україна».
 
За минулий рік Бет Харт не тільки об'їздила весь світ, а й випустила реліз «Beth Hart. Live At The Royal Albert Hal», який отримав величезну кількість хвалебних рецензій від медіа і захоплених відгуків глядачів. А зараз співачка розпочала роботу над новим матеріалом. Тож київську публіку чекають і нові пісні, і улюблені хіти.
 
Фірмові жанри Бет – рок, блюз, соул і джаз. У неї унікальний голос із вражаючим тембром і величезним вокальним діапазоном. Але всі, хто був на концертах Бет Харт, знають, що вона вражає не тільки своїм голосом, а й своєю щирістю, якої так не вистачає в сучасному світі. У кожній пісні вона ніби заглядає до вас у душу, відчуває всі ваші емоції та відкриває своє серце, віддаючи себе без залишку! Приходьте на концерт і доторкніться до прекрасного світу Бет Харт!

Видео