Время и Стекло

Начало мероприятия: 05.10.2019 19:00

Место: Киевский Дворец Спорта

Адрес: Киев, пл. Спортивная, 1

Цена билетов: от 290.00 до 2990.00 грн.

Гурт "Время и Стекло" влаштовує гучну музичну тусовку на 10 тисяч осіб! 5 жовтня 2019 року нестримна енергія VISLOVO захопить Палац Спорту!
 
Усередині них живе енергія абсолютної свободи, яка "заражає" людей по всьому світу. Їхня музика викликає звикання, а кліпи хочеться переглядати мільйони разів. Музичні трендсеттери і хітмейкери Надя та Позитив – самі собі бренд! Вони створили свій впізнаваний стиль і лише їм під силу керувати потужною енергією VISLOVO. Вона не піддається поясненню, її не впіймати й не підпорядкувати. Її можна тільки відчути, а потім поділитися з усіма.
 
VISLOVO – це яскрава стрітстайл-вечірка цієї осені від головних по крутих тусовках – групи "Время и Стекло"! Піддайся заряду музики й увірвися в крутий рух під треки з нового альбому.
 
Режисерами-постановниками масштабного шоу стануть Наталя Лисенкова, Наталя Рівненська та Марія Григоращенко, які працюють над створенням номерів для ТБ-проектів і концертів популярних українських артистів. Нещодавно режисерки створили частину перфомансу для виступу співачки Pink на премії Brit Awards.
 
Це буде VISLOVO!