Машина Времени

Начало мероприятия: 05.12.2019 19:00

Место: Национальный дворец искусств «Украина»

Адрес: Киев, ул. Б. Васильковская, 103

Цена билетов: от 750.00 до 20000.00 грн.

«Машина Времени» виступить у Палаці «Україна» в рамках туру, присвяченого 50 ювілею групи!
 
Нам здається, що вони були завжди. Ми просто пам'ятаємо їх стільки ж, скільки пам'ятаємо себе. Часом сприймаємо їх як належне. Але ж насправді це – диво. Багато ви знаєте груп, які існують п'ятдесят років? Люди не завжди стільки живуть...
 
Причому це чесний ювілей. Тобто не той випадок, коли музиканти блищали кілька років у сімдесяті й потім довгі роки знати одне одного не хотіли – ні, всі ці п'ятдесят років пройшли в постійних концертах і записах. Без перерв і сходів-розвалів.
 
Причому це творчий ювілей. Тобто не той випадок, коли, побачивши ім'я на афіші, люди перепитують: «А що, вони ще живі?» Одного разу вийшовши на перший план, група нікуди з нього не йшла, в 2014 році про них було не менше розмов, ніж у 1974 і 1984. У їхній постійній концертній програмі пісні з 1976 року є сусідами пісень із 2016 – і публіка хором співає ті й інші.
 
Причому це дійсно група, а не лідер плюс статисти. Уся трійка – Андрій Макаревич, Олександр Кутіков, Валерій Єфремов – не розлучається вже сорок років. Разом із ними сьогодні на сцену виходять Ігор Хомич, Олександр Льовочкін і Олександр Дітковський. Але і більшість колишніх учасників – не випадкові фігури, а повноправні співавтори легенди, яскраві особистості, які приходили в команду всерйоз і надовго і залишили колосальний слід.
 
Зараз в історії «Машины Времени» починається нова глава. Весь ювілейний рік проходить у гастрольному турі, найбільш амбітному за час існування гурту, з виступами на п'яти континентах. І, звичайно, особливе місце в турі посідає Україна. «Машина» вперше приїхала сюди на початку 80-х – і відтоді, здається, не було і року, коли музиканти не виступали тут усі разом або з сольними проектами.
 
До зустрічі!