Wine&Restaurants vol. 1

Начало мероприятия: 14.09.2019 11:00

Место: Арт-завод Платформа

Адрес: Киев, ул. Беломорская, 1

Цена билетов: от 150.00 до 200.00 грн.

В 2019 команда Ulichnaya Eda вперше втілить в життя абсолютно новий формат фестивалю - Wine & Restaurants. Він з'єднає в собі все, що люблять гурмани - вино і ресторани. 
1. WINE 
На відміну від інших заходів винної тематики, він буде спрямований не на рекламу мас-маркет брендів, а на розвиток винної культури в Україні. Мета фестивалю - ознайомити гостей з найяскравішими локальними та закордонними виробниками, показати споживачеві важливі аспекти виноробства, навчити орієнтуватися в сортах і маркуваннях, сприяти розвитку туризму. Ця подія позбавить нас від маси стереотипів і змінить ставлення до вина в цілому. 
2. RESTAURANTS 
Фестиваль подарує можливість гостям побувати відразу в десятках ресторанів. На одній локації кращі заклади Києва та України представлять страви вже існуючого меню і протестують свої новинки. Крім їжі і традиційних розваг, тут можна буде послухати пізнавальні лекції популярних фуд-блогерів і експертів сфери ресторанного бізнесу, взяти участь в дегустаціях і майстер-класах відомих шеф-кухарів.