Zelyonka SPACE UP. Pop Fabric zelстолиця

Начало мероприятия: 04.06.2019 18:00

Место: Экспоцентр Украины (ВДНХ)

Адрес: Киев, пр-т Академика Глушкова, 1

Цена билетов: 150.00 грн.

Фестиваль Zelyonka SPACE UP. Pop Fabric. 4-6/06, 18:00, 20:00 в Киеве состоится 04 июня 2019 г, 18:00, ВДНГ, 13-й павильон.
 
Zelyonka SPACE UP — IX Міжнародний фестиваль сучасного танцю, який відбудеться цьогоріч 4-9 червня у Києві та Дніпрі. Програма фестивалю включає більше 30 заходів та активностей, серед яких вуличні перфоманси, вистави сучасного танцю, серія майстер-класів та творчих лабораторій від хореографів з усього світу.
 
Учасники фестивалю — провідні хореографи та танцівники з 8 країн: США, Австралії, України, Білорусі, Нідерландів, Швейцарії, Норвегії та Польщі. Zelyonka SPACE UP проходить за підтримки Посольства Швейцарії в Україні, Посольства Австралії в Україні, Швейцарського культурного фонду Pro Helvetia та Norwegian Arts Council. Головний партнер заходу — Всеукраїнська асоціація
«Платформа сучасного танцю».
 
Аудіо-візуальний перформанс SOMNIUM
Pop Fabric / Нідерланди
 
Через кілька десятків років ми мабуть з легкістю зможемо занурюватись в чиюсь підсвідомість та блукати нею. Але зараз ми можемо лише мріяти про це. Натхненні науково-фантастичними фільмами та творами Муракамі й Борхеса, команда митців спробувала охопити масштаб підсвідомості новою виразною мовою. Музика, звукові колажі, світлові проекції та сучасний
танець допоможуть глядачам уявити, якою вона може бути.
 
Опинившись всередині сфери, занурившись у світ електронних звукових колажів та відеопроекцій, ви в якийсь момент зрозумієте, що ця еклектика і є нашою підсвідомістю. Та чи насправді ви готові до зустрічі з нею?