n`Era Dance Group. Одноактные спектакли Не мушу и ALFA

Начало мероприятия: 29.05.2019 19:00

Место: Сцена 6

Адрес: Киев, Васильковская, 1

Цена билетов: от 120.00 до 200.00 грн.

Незалежний театру танцю “n'EraDanceGroup” презентує свій ІІ театральний сезон!
 
Свій ІІ театральний сезон молода команда “n'EraDanceGroup” відкриває вечором сучасної хореографії та презентує на Сцені 6( вул. Васильківська ,1).
 
Дві одно актові вистави, а саме прем’єрну виставу «Не мушу » , постановником якої є Богдан Кириленко та виставу "ALPHA" від Владислава Детюченко , яка вже стала резонансною подією минулого театрального сезону - завойувала прихильність великої глядацької аудиторії, отримала високі оцінки від відомих майстрів сучасного хореографічного мистецтва, отримала схвальні відгуки від провідних театральних критиків і увійшла до лонг-листа національного театрального фестивалю-премії «ГРА» та стала переможцем національного фестивалю – конкурсу недержавних театрів «Відкрита сцена»2018 року.
 
«Не мушу» - це занурення у особисті, інтимні хвилювання, виражені мовою руху на межі пластики, жесту й танцю, які втілились у хореографічну виставу, насичену хвилями людських занепокоєнь. Це відверта невербальна розмова артистів з глядачем про тонкощі переживань сучасної людини.
 
Хореограф-постановник:
Богдан Кириленко
 
«A L P H A» - це сучасний хореографічний одноактний спектакль , який торкається теми превалювання у соціальній ієрархії. Чим відрізняються поняття "лідер" і "домінант"? Як проявляються гендерні аспекти лідерства? Чи є це всього лише тваринним інстинктом? Такі питання хореограф ставив собі в процесі створення спектаклю, проте відповіді на них маєш знайти саме ти
 
Хореограф-постановник:
Владислав Детюченко
 
Загальна тривалість події 70 хв.