Таємниці смарагдового міста

Начало мероприятия: 18.05.2019 12:00

Место: Национальный Цирк Украины

Адрес: Киев, пр-т победы, 2

Цена билетов: от 100.00 до 590.00 грн.

Магічне циркове шоу.
 
Національний цирк України, з 4 травня, запрошує Вас на прем’єру нової циркової програми «Таємниці Смарагдового міста» за участю артистів- переможців Міжнародних циркових фестивалів.
 
Весняна програма стане Головною подією проекту «Київська циркова весна 2019» !
 
Циркова вистава поєднає у собі синтез: ілюзії, левітації, приголомшливу гру циркових артистів, небезпечні трюки під куполом цирку, а також неймовірний каскад екстремальних фокусів.
 
Новітнє шоу насичене захоплюючими чарами, де щосекунди очікуєш на диво і ця іскрометна чудасія відбуватиметься на ваших очах.
 
Несподівана пригода станеться з Еллі та Тотошкою, які опиняться у середині буревію та перенесуться у чарівну країну. У цьому краю завжди панує літо тут живуть загадкові істоти, а також неймовірні тварини та птахи. Мандруючи чарівною місцевістю герої, зустрінуться з новими друзями та дивакуватими персонажами.
 
Надзвичайна казка закружляє глядачів у вирі чаклунських пригод. Віртуальний світ стане випробуванням не лише для артистів та героїв, а і дітлахів, які прийшли з родиною на виставу. Кожний цирковий номер буде сповнений загадками і незвіданими таємницями, а також захоплюючими випробуваннями.
 
Щоб навчитися долати труднощі потрібно повірити в першу чергу у свої сили та розкрити серце на зустріч потаємним бажанням!
 
Навчіться долати перешкоди, будьте готовими до зустрічі з оточуючим світом, і лише тоді Ви зможете підкорити всі вершини незвіданого і недосяжного!
 
Можливо, наш Чарівник зі Смарагдового міста зуміє виконати ваші найпотаємніші мрії, поринути у світ дитинства і радості та подарує неймовірні враження від побаченого.
 
Неймовірне поруч-потрібно лише вірити у дива!!!
 
Пориньте у таємниці Смарагдового міста у Національному цирку України.