Сьогодні вечері не буде

Начало мероприятия: 06.12.2018 19:00

Место: Киевский театр «Золотые ворота»

Адрес: Киев, ул. Прорезная, 17

Цена билетов: 200.00 грн.

автор: Антоніо Аламо (Іспанія)
режисер: Жуль Одрі (Франція)
актори: Анна Глухенька, Володимир Ковбель, Дмитро Олійник, Андрій Поліщук, Владислав Писаренко
жанр: історичний фарс
тривалість: 90 хв. (без антракту)
обмеження за віком: 16
 
У театрі «Золоті ворота» триває «#сезонбезвіз».
 
Перша прем’єра сезону від французького режисера Жуля Одрі, а попереду ще кілька іноземних режисерів та несподівані вистави!
 
Як влучно підмітив один видатний філософ: історія повторюється двічі – перший раз у вигляді трагедії, другий раз – у вигляді фарсу. Наш випадок, безперечно, другий.
 
Французький режисер Жуль Одрі пропонує свою версію подій однієї славнозвісної ночі на дачі одіозного диктатора. Але не чекайте історичних реконструкцій. Тут усе по-іншому. Топ-менеджери нині не існуючої країни жартують, п’ють вино та розважаються, як підлітки… Аж поки не стає моторошно. Адже у ця гра, чим далі стає усе небезпечнішою…
 
Цього разу ми запропонуємо глядачам опинитися у трансформованому просторі сцени та відчути себе VIP-гостями на цій дивній вечірці, де вхід лиш за особистим запрошенням господаря. Якщо ви скучили за вишуканим театральним коктейлем із комедії та трилеру – ми чекаємо на вас!
 
Вистава створена переможцем міжнародного конкурсу-лабораторії «Small Theatre Productions» (організованого у партнерстві з Національним академічним театром оперети та продюсерським центром «Open Doors»). За підтримки Французького Інституту в Україні та Департаменту культури міста Києва.