Новорічний карнавал. Амадор Лопес та гурт Rumbero's

Начало мероприятия: 31.12.2018 22:00

Место: CARIBBEAN club

Адрес: Киев, ул. Коминтерна, 4

Цена билетов: от 4600.00 до 6900.00 грн.

НОВОРІЧНИЙ КАРНАВАЛ 2019 в CARIBBEAN CLUB
 
Наближається найяскравіша ніч року. Саме час запланувати святкування і зустріти новий 2019 рік у затишній атмосфері з веселою компанією та драйвовою програмою!
 
Програма ночі:
 
-    виступ зіркових гостей Амадора Лопеса та гурту RUMBERO'S
-    лаундж pre-party з Mary's Band
-    ураган емоцій до ранку з кращим танцювальним кавер-бендом країни The KOMIXY
 
Зіркові гості новорічного карнавалу - АМАДОР ЛОПЕС та гурт RUMBERO'S.
 
Вони поєднують латиноамериканську та українську культуру у модний танцювальний саунд.
 
Запальні ритми, яскраве шоу, колоритні костюми - під час виступу артистів гості зануряться у атмосферу та культуру екзотичних країн. 
 
Святковий вечір розпочнеться з pre-party у вишуканому джаз-фанк стилі. Кавер-бенд Mary's Band виконають всесвітньо відомі хіти у легкому приджазованому аранжуванні.
 
А новий 2019 рік ми розпочнемо шаленими танцями з одним з кращих кавер-бендів країни - The KOMIXY.
 
В їх репертуарі знайдеться улюблена пісня для кожного!
 
А крім того наш ведучий церемоній - незмінний та харизматичний Сержіо Куніцин - не дасть вам втратити настрій ані на секунду. Конкурси, сюрпризи, подарунки, жарти - ми задамо правильний настрій на весь новий рік.
 
Наші кухарі приготували спеціальне святкове меню. В нашій пропозиції - традиційні святкові страви та вишукані смаколики!
 
Caribbean Club - експерт у святах та гарному настрої!
 
У вартість VIP-квитка входить (столики 26-29, 11-14, 7-10, 33-36, 46-48, 81-84): відвідування шоу-програми, фрукти на етажерці; тарілка сирів; м'ясний халяль; олів'є з цесаркою та диким лолосем; карпачо із дикого лосося з муссом із свіжого манго; ікра щуки із ніжним сирним муссом на хрустких хлібцях (2 шт);  пляшка шампанського "Villa Jolanda" або "Asti Martini" на двох (або півпляшки на особу). 
 
У вартість звичайного квитка входить: відвідування шоу-програми, фрукти на тарілці; тарілка сирів; м'ясний халяль; олів'є з цесаркою та диким лолосем;  пляшка шампанського "Marengo" на двох (або півпляшки на особу). 
 
Спонсор заходу "MARENGO" - Time to go!