Битва Оркестров, Дети

Начало мероприятия: 22.04.2018 18:00

Место: Октябрьский дворец

Адрес: Киев, ул. Институтская, 1

Цена билетов: от 100.00 до 650.00 грн.

Вперше в Україні!!!
22 КВІТНЯ 2018 РОКУ «Битва Оркестрів - ДІТИ»!!!
КИЇВ vs ЛЬВІВ!!!
На сцені Жовтневого Палацу зійдуться провідні дитячі оркестри країни - Естрадно-духовий оркестр «СУВЕНІР» (Київ), диригент Олександр Білошапка та духовий оркестр «Львівські фанфари» (Львів), диригент Андріян Леськів.
Вік учасників від 5 до 16 років!!!
За концепцією шоу Битва Оркестрів Діти на сцені одночасно знаходяться два колективи, які кидають один одному виклик і намагаються перевершити своїх вiзавi власною майстерністю та винахідливістю. Також у шоу приймають участь запрошені «ЗІРКОВІ ГОСТІ», з якими оркестри виступатимуть спільно.
Шоу поєднує у собі віртуозність та талант диригентів та дитячих оркестрів, гумор і креатив кожного з понад 100 юних музикантів, солістів, танцюристів та ведучих, які в цей вечір виступатимуть для столичної публіки!
Музична "битва" складається з трьох частин:
АВТОРСЬКИЙ ТУР – оркестри виконують авторські аранжування диригентів.
НАЦІОНАЛЬНИЙ ТУР – оркестри виконують народні, класичнi та сучасні нацiональнi хіти.
СВІТОВІ ХІТИ – оркестри виконують найвідоміші світові шедеври від класичної музики до рока та найсвіжіших хітів!
Шоу насичене романтикою і драмою кожної ноти!
Переможця шоу «БИТВА ОРКЕСТРІВ ДІТИ» обирає тільки глядач, який присутній у залі! Для обрання переможця необхідно опустити свій квиток в один з двох боксів з логотипами оркестрів.
«Битва Оркестрів Діти» – вражаюче поєднання дитячого таланту та фантазії диригентів, як і саме місце проведення – величний Міжнародний Центр Культури та Мистецтв! Звук, світло, спецефекти і сценічна архітектура порадують навіть вимогливого глядача.
Шоу створюється прямо на очах глядачів зачаровуючі присутніх захоплюючою атмосферою боротьби та непідробних емоцій! Битва Оркестрів Діти – це непересечна подія, яка не залишить байдужим жодного! Це треба побачити!
Унікальну концепцію шоу «Битва Оркестрів – Діти», аналогів якому немає в усьому світі, створила компанія «Magic Box». Організацією концерту займаються справжні професіонали своєї справи - компанії «Квартал-Концерт» та «Magic Box» - це означає, що «БИТВА ОРКЕСТРІВ - ДІТИ» пройде на найвищому рівні!
Оркестри вже готуються, підготуйся i ти!

Видео