Caribbean Jazz Dinner Show: Freedom Jazz

Начало мероприятия: 05.04.2018 20:00

Место: CARIBBEAN club

Адрес: Киев, ул. Коминтерна, 4

Цена билетов: от 390.00 до 1390.00 грн.

3 місяці джаз-кабаре в Caribbean Club Concert Hall!
Атмосферу, яку майстерно з перших секунд створює цей унікальний джазовий гьорлз-бенд - не зустріти більше ніде!
Протягом трьох місяців - по четвергам - "Freedom Jazz" вийдуть на сцену Caribbean Club Concert Hall з особливо відвертою та сміливою програмою "KISS".
Дати концертів:
8,15, 22 ЛЮТОГО
1, 8, 15, 22, 29 БЕРЕЗНЯ
5, 12 КВІТНЯ
"Наше нове гаряче шоу називається "KISS". Назва говорить сама за себе: пристрасна, відверта, інтимна. В усіх нових творах ви знайдете тему любові та стосунків, яка нас особливо хвилює. Безумовно, все витримано у фірмовому стилі джазеток: від театралізованих мініатюр до нестримних танців, від "закаверенних" до невпізнання усіма улюблених пісень до тонкого жіночого гумору. Менше слів - більше поцілунків!», - розповідають про майбутнє шоу участниці бенду.
Caribbean Jazz Dinner Show: Freedom Jazz "Kiss" - це абсолютно новий формат Caribbean Club Concert Hall, що поєднує в собі блискуче театралізоване шоу, затишну атмосферу найстарішого столичного клубу укупі з вишуканою кухнею.
Невідомі факти про Freedom Jazz:
Сам Люк Бессон співав з Freedom Jazz, навіть незважаючи на зубний біль. Так, той самий Люк Бессон - режисер відомих картин "Леон", "П'ятий елемент", "Люсі", "Жанна д'Арк". Це сталося в німецькому місті Руст, у парку розваг "Europa-park".
На одному святі, під кавер Емі Уайнхаус у виконанні джазеток, танцював під сценою сам Seal, забувши, що йому теж незабаром виходити на сцену.
Ерік Серра (Eric Serra), відомий французький композитор, який є автором саунтрек до фільмів Люка Бессона, був настільки у захваті від шоу Freedom Jazz, що на afterparty буквально переслідував джазеток.
Майкл Медсен, голлівудський актор, прилетівши на шоу "Вечірній Київ", і почувши виконання відомої "Sing Sing Sing", сказав: "Чому ці красуні досі не в Голлівуді?".
Американський поп-співак Лайонел Річі був настільки зачарований десятикратною красою джазу, що сам попросив їх сфотографуватися.
Томас Андерс на зйомках програми "Вечірній Київ", зачарований грою та красою Світлани-труби, забув слова власної пісні.
Кеті Леон (Katie Leone), вокалістка гурту "Incognito", на одній з вечірок власноруч робила коктейлі і пригощала джазеток.
Спонсор заходу ТМ Johnnie Walker!