Мечтатели

Начало мероприятия: 21.04.2018 17:00

Место: Национальный Дворец Искусств «Україна»

Адрес: Киев, вул. Велика Васильківська, 103

Цена билетов: от 200.00 до 350.00 грн.

Світловий сімейний спектакль # Мрійники - це єдиний в Європі світловий спектакль в комп'ютерних костюмах. Зверне увагу і дітей і дорослих. По закінченню вистави - фото зі світловими героями на пам'ять.
На виставі ваша дитина дізнається, з яких деталей складається Механізм Мрії! Діти з головним героєм Звичайним Ніхто зберуть всі складові Механізму Мрії і відкриють секрет, в тому, що головне не талант, а дії кожен день по напрямку до Мрії, віра в себе і бажання нести користь іншим людям! На 2017 рік такі спектаклі можна відвідати тільки в Америці. Команда ISMENLIGHT вже другий рік радує дорослих і дітей своїми світловими спектаклями в Києві, Одесі та в Кишиневі, Польщі. Ми, команда світлового шоу ISMENLIGHT - справжні мрійники, і ми віримо, в те, що настала пора інноваційних вистав для всієї родини!
Всі види світлового шоу в одному спектаклі - кожен номер викликає масу захоплення у дітей і це абсолютно безпечно. Та, що танцює світлова непросто картина, неонові чоловічки, світлові звірі, неонове шоу мильних бульбашок!
Дітям до 6 років безкоштовно, але не рекомендуємо. Фото з неоновими героями безкоштовно.