NOIZE MC

Начало мероприятия: 20.12.2017 19:00

Место: Forsage Club

Адрес: Киев, ул.Гарматная, 51а

Цена билетов: от 490.00 до 1250.00 грн.

Тур на честь нового альбому від Noize MC? Треба йти! Альбом Noize MC "Царь Горы" - без сумнівів, один із найбільш очікуваних і бажаних релізів року.
Що говорити, якщо різні чутки з цього приводу поширювалися фанатами в соцмережах ще влітку минулого року. Довге очікування виправдалося сповна! У 2017 році "Царь горы" став найкращим альбомом року (за результатами голосування авторитетного реп-ресурсу "The Flow"). Крім цього, альбом став платиновим на iTunes.
До "Царя Горы" увійшло 13 треків. Це спільна робота з Монеточкою "Чайлдфри". Композиція "Грабли" - яскравий післяноворічний хіт, своєрідна історія про втрачений час. Трек "Любимый цвет" став найкращим у цьому році (за версією "The Flow"). А "Make Some Noize" - гучний бойовик, без якого вже взагалі не можна уявити виступ команди, таки дочекався моменту, щоб зайняти в треклисті гурту заслужене перше місце. До речі, вже доступна відеоробота під назвою "Питерские крыши" також увійшла до альбому як аудіоверсія.
За словами Noize MC, абсолютно кожен трек "Царя горы" має особисту асоціацію з різними містами, людьми і подіями, які відбувалися під час турів. Альбом записувався безпосередньо під час гастролів, тож в одній пісні можна почути бас з Ростова-на-Дону, звуки гітари, записані в Тольятті, або клавішні з Оренбурга. Звичайно, у програмі концерту обов'язково будуть і головні хіти 2000-х.