Ирина Билык

Начало мероприятия: 12.04.2018 19:00

Место: Национальный дворец искусств «Украина»

Адрес: Киев, ул. Б. Васильковская, 103

Цена билетов: от 249.00 до 1749.00 грн.

11, 12 і 13 квітня в Палаці Україна відбудуться довгоочікувані концерти незрівнянної поп-діви української естради Ірини Білик! Улюблена артистка мільйонів представить спеціальну програму «Без гриму. Найкраще. Про кохання». Співачка з нетерпінням чекає на зустріч із публікою і готова поділитися найпотаємнішим із тисячами шанувальників.
Спеціальний гість концерту – Ольга Ракицька, лідер проекту «Мой Город».
Пісні для альбому «Без гриму» Ірина Білик збирала понад 10 років. Тому ви почуєте те, що співачка не відразу зважилася представити слухачам. Це роботи, які довго писалися, осмислювалися, нудилися і тепер артистка готова виконати їх для вас!
Ірина Білик, давно підкоривши музичний небосхил, невпинно бере нові й нові вершини. Вона завжди різна: зворушлива і сильна, закохана й епатажна. Але саме цим діва і завойовує серця мільйонів шанувальників, які не шкудують оплесків під час кожного виходу Ірини на сцену.
Нещодавно на офіційному каналі YouTube було опубліковано відео на її пісню «Листя». Кліп набрав понад 400 тисяч переглядів за добу. І менш ніж за місяць його переглянули понад 1 мільйон осіб.
Зустрічайте неповторну Ірину Білик у столиці!