Thomas Mraz

Начало мероприятия: 20.04.2018 20:00

Место: Bingo

Адрес: Киев, пр-т Победы 112

Цена билетов: от 350.00 до 2000.00 грн.

20 квітня в клубі Bingo - яскравий і перспективний представник neo-R'n'B, крутий Thomas Mraz! Зустрічайте улюбленого артиста з новою програмою The Floor Is lava. Музикант виступить у Києві в рамках свого нового туру. Потік музичної лави спопелить весь накопичений за зиму негатив і розтопить найхолодніші серця. Буде спекотно і душевно!
Що робити, якщо емоції переповнюватимуть? Танцювати!
Нещодавно Алмас (справжнє ім'я артиста) проїхав із сольними гастролями країнами Європи і СНД, не забувши порадувати і своїх українських фанатів. Грандіозна зустріч, на якій музикант презентував свій п'ятитрековий EP під назвою Do Not Shake The Spear, пройшла на «ура». І тепер талановитий виконавець везе ще більше крутих хітів, а також готовий прокачати Bingo новими треками.
Справжня популярність прийшла до Алмаса в 2014 році з випуском альбому Emotional VIII. А після випуску платівки MAY13 про Thomas Mraz приємно висловилися авторитетні ресурси реп.ру і the-flow.
Thomas Mraz - один із тих артистів, які беруть не кількістю, а якістю матеріалу. Не треба багато слів, щоб пробрати до «мурашок» і «зачепити» по-справжньому.
Побачимося!