Резиденція Діда Мороза

Начало мероприятия: 26.12.2017 09:00

Место: Экспоцентр Украины (ВДНХ)

Адрес: Киев, пр-т Академика Глушкова, 1

Цена билетов: 110.00 грн.

Побувати в гостях у Діда Мороза мріє кожен малюк. Допоможіть заповітному бажанню свого чада виповнитися! Приходьте разом на захоплюючу виставу, яка відбудеться в справжній зимовій Резиденції Діда Мороза! Вона розташувалася в найбільш ошатному і затишному павільйоні столичного ВДНХ.
А твоя сім'я вже відвідала традиційне новорічне шоу «Вартові Мрій»? Використовуй можливість, щоб не їхати двічі! 

Гостей Діда Мороза чекають приємні сюрпризи, веселі ігри, спілкування з працьовитими ельфами, святкова фотосесія і багато-багато інших приємностей!
Головна подія, в якому візьмуть участь хлопці, - це підготовка до найбільш довгоочікуваного і чарівного свята, Нового Року. Діловиті ельфи роблять гарні святкові орігамі, малюють новорічні картинки і, звичайно, задіюють у всьому цьому маленьких гостей.
Мабуть, найприємнішим для всіх діток стане спілкування з господарем Резиденції, Дідом Морозом. Дідусь, звичайно, зараз дуже зайнятий: потрібно організувати сніг на Новий Рік, приготувати подарунки для слухняних діточок. Але Дід Мороз обов'язково зустрінеться з дітворою, вислухає всі заповітні бажання і сфотографується на пам'ять з юними шанувальниками.
Дітвора, без сумніву, залишиться задоволена, і яскравих вражень всім вистачить надовго!