Hudaki Village Band

Начало мероприятия: 26.01.2018 20:00

Место: CARIBBEAN club

Адрес: Киев, ул. Коминтерна, 4

Цена билетов: от 200.00 до 550.00 грн.

3 роки ми чекали на їх повернення! HUDAKI Village Band дадуть 26 січня драйвовий концерт у Caribbean Club.
9 учасників колективу представлять новий альбом під назвою "Йо!". Запис збірки почався ще в 2016 році в Бельгії і закінчився 5 студійними сесіями в Україні. Композиції з "Йо!" дають відчути новий вимір національної музики, приправлений незрівнянним ароматом Марамороша із Закарпаття.
HUDAKI з моменту створення групи в 2001 році не змінюють своєму вибору і грають тільки локальну мультиетнічну музику. До речі, аранжування роблять самі ж члени колективу. У підсумку виходить емоційне звучання на повну силу, властиве саме національній музиці. Така музика здатна пройняти до глибини душі!
У хлопців багато планів. Альбом "Йo!" буде доступний і у форматі вінілу. Дизайн обкладинки - це знімки фотографа Олександра Глядєлова (Київ). У грудні HUDAKI планують випустити кліп на пісню "Рекіти", режисером якого виступила Ганна Свєкольна. Глядачі побачать мікс із кадрів Берліна і рідного для учасників місця - с. Нижнє селище.
Hudaki Village Band давно вже стали колективом, відомим на міжнародній сцені. Однак, не дивлячись на такий успіх, вони не забувають про Батьківщину, збираючи на своїх виступах в Україні аншлаги.
Станьте частинкою вечора душевної, чарівної музики і ви! Приходьте 26 січня в Caribbean Club у Києві!