RAGE

Начало мероприятия: 18.03.2018 19:00

Место: Sentrum

Адрес: Киев, ул. Шота Руставели,11

Цена билетов: от 420.00 до 890.00 грн.

18 березня в концерт-холі Sentrum розірветься бомба по імені Rage! Відома німецька метал-група везе до Києва свій новий альбом Seasons of the Black, випущений в липні цього року.
На підтримку нової платівки інтернаціональне heavy metal тріо організовує масштабний тур, в якому Rage відвідають 23 країни і проведуть 45 концертів. Причому, справжні фанати знають, що Rage зазвичай формують свій сет-лист в останній момент. Тому можна тільки будувати прогнози на майбутній концерт. Але кращі хіти і круті новинки точно будуть!
Seasons of the Black - це вже 22-ий номерний альбом команди. Загартовані ветерани продовжують вражати уяву слухачів новими сміливими творіннями і енергійним вокалом Петера «Піві» Вагнера. І це круто!
Своїх шанувальників Rage вже неодноразово перевіряли на міцність, змінюючи склад групи і йдучи на тривалі перерви в творчості. Але незважаючи на всі чутки про розпад команди, вона не просто продовжує підривати концертні зали по всьому світу, але ще і демонструє зростання популярності. А кожен новий альбом стає зразком незмінно високої якості матеріалу.
Приходьте, буде потужно!