Tekashi69

Начало мероприятия: 17.03.2018 19:00

Место: Bingo

Адрес: Киев, пр-т Победы 112

Цена билетов: от 350.00 до 600.00 грн.

Райдужне волосся і зуби а-ля «скітлз», понад 200 тату «69» по всьому тілу. Хто це? До нас їде екстравагантний бруклінський репер Tekashi69!
Один із найуспішніших і перспективних артистів Booking Machine вирушає в тур DAY69. У його рамках хлопець прокачає і Київ. Довгоочікувана зустріч відбудеться 17 березня в клубі Bingo. Готуйтеся!
Агресивний і скандально відомий 21-річний Даніель Ернандез увірветься у вашу свідомість зі своїми потужними треками і вкотре доведе: він далекий від звичного розуміння репу. І творчість Tekashi69 - це не іграшки. Це не жарт: двохмільйонні перегляди кліпів на YouTube! І це просто розминка для хлопця. Відкрийте, наприклад, відео GUMMO в YouTube і будете шоковані кількістю переглядів!
Tekashi69, також відомий як 6IX9INE, представляє нову школу і вже не бачить перешкод на шляху до топів хіт-парадів і рейтингів на YouTube. Хлопець співпрацював із Bodega Bamz, Trippie Redd, Famous Dex, а також знайомий із Pharaoh, записав спільний трек з Jeembo. Але водночас завжди зберігав неординарну подачу і абсолютно унікальний образ.
Побачимося!