ATLAS New Year 2018

Начало мероприятия: 31.12.2017 22:00

Место: Atlas

Адрес: Киев, ул. Артема, 37–41

Цена билетов: от 400.00 до 2000.00 грн.

Клуб Atlas запрошує на новорічну вечірку-сюрприз Doggy Style
Для команди Atlas Новий рік - це сімейне свято. Час, щоб зібратися разом, згадати все хороше, що сталося з нами в році, що минає і забрати все найкраще в рік наступний. З кожним разом дивувати досвідчену столичну публіку стає все складніше. 2017 ми зустріли на найатмосфернішому даху міста під музику кращих артистів України, а в цьому році вирішили віддати кермо влади найбільш ексцентричної дамочки Києва - нашої Barbara.
Вона тут же оголосила 2018 рік не просто роком собаки, а роком своєї улюбленої Чихуахуа і вирішила зібрати під дахом будинку на Січових Стрільців людей, яких за інших обставин побачити на одній вечірці практично неможливо. Тут тобі і головний PianoБОГ країни Дмитро Шуров з ексклюзивним діджей-сетом, і легендарні селюки Курган і Агрегат, і головний редактор культового журналу «ХЗМ» Тім, і весь Showcase My Vibes на чолі з Vlad Fisun і Ksenia Palf.
Крім крутої музичної програми Barbara придумала чимало розваг, про які не говорить навіть нам. Єдине, що вдалося вивудити з цієї красуні - це уривки фраз про те, що святкування буде незабутнім. Буде все, що ми любимо з дитинства: кращі друзі, нестримний фан, сімейний затишок і маса конкурсів з крутими подарунками. Ми підозрюємо, що Barbara і сама до кінця не знає, яким буде наш Новий рік. А якщо і придумала, то може різко все поміняти в останній момент. Як справжнісінька жінка.
Заінтриговані? Тоді чекаємо вас 31 грудня на найбільш непередбачуваній новорічній вечірці в культовому клубі столиці!