YUKO

Начало мероприятия: 10.02.2018 20:00

Место: Sentrum

Адрес: Киев, ул. Шота Руставели,11

Цена билетов: от 200.00 до 500.00 грн.

Не пропусти дебютний концерт групи YUKO!
Група YUKO утворилася на Шоу «Голос країни» на «1+1», де солісти зустрілися в команді Івана Дорна. YUKO почали писати музику в стилі фольктроніка, поєднуючи швидкий ритм, соковитість звучання електронної музики і красу й тонкість народних пісень, з відповідним виконанням.
Музиканти випустили перший EP "SCHEBETUHA", до якого увійшли чотири пісні, а також ще два сингли. Альбом зайшов на ура і групу стали запрошувати на різні фестивалі, такі як: Уличная Еда, Z-Games, Белые Ночи, Атлас Weekend, Дикая Мята, Гогольфест, KISFF, ОМКФ.
YUKO грали live-сесії на UA TV, 20ft radio, Радіо Аристократи, НЛО ТБ, ИСТОК і на телебаченні Торонто в гостях у Майкла Щура.
Групу чути в ротації на станціях DJFM, Europa plus, KIssFM, OFR, Radio Shark, Zemlya, Dont Take Fake, NKA, тож вона випускає альбом DITCH, який одразу займає місце в головних чартах iTunes і Google Play Music.
Свій новий кліп на пісню "МАК" YUKO презентували в день анонсу свого першого сольного концерту. Концерт пройде 10 лютого в клубі SENTRUM о 20:00. Поспішай купити квиток на концерт, поки ще є можливість це зробити.

Видео