DEEP PURPLE

Начало мероприятия: 06.06.2018 20:00

Место: Киевский Дворец Спорта

Адрес: Киев, пл. Спортивная, 1

Цена билетов: от 700.00 до 3200.00 грн.

Deep Purple повертаються з новим альбомом.

Двадцята студійна платівка групи InFinite буде презентована в Палаці Спорту в червні 2018 року.
Одна з найбільш знакових груп в історії рок-н-ролу, включена в однойменний Зал слави - готова до зустрічі з українськими шанувальниками.
Запалювати і рвати Київ на шматки своїм звучанням Deep Purple будуть 6 червня. Концерт у Палаці спорту, найімовірніше, стане останнім українським виступом в історії легендарної команди. Адже навіть самі музиканти вже охрестили свій тур на підтримку альбому InFinite - THE LONG GOODBYE TOUR, ніби натякаючи на те, що цими концертами Deep Purple планують поставити красиву крапку в своїй 50-річній кар'єрі.

До Києва, на радість фанів, група завітає в "золотому складі": Mark VIII - Ян Гіллан, Роджер Гловер, Ян Пейс, Стів Морс і Дон Айри. Але це зовсім не означає, що на своєму концерті музиканти чекають тільки старих шанувальників. Незважаючи на те, що у більшості меломанів Deep Purple найчастіше асоціюються з композицією Smoke On The Water і чудовими альбомами, виданими в 70-80 роках, група активно нарощує молоде покоління фанатів.
Альбом NOW WHAT?!, що вийшов в 2013 році, поповнив ряди шанувальників рокерів тими, хто ще не встиг народитися, коли потужна машина Deep Purple вже щосили борознила дороги музичного світу.

Видео