Poets of the Fall

Начало мероприятия: 01.11.2017 20:00

Место: Sentrum

Адрес: Киев, ул. Шота Руставели,11

Цена билетов: от 720.00 до 2700.00 грн.

Невблаганно ліричні та нездоланно драйвові Poets of the Fall – знову поспішають до Києва! Виступ твого улюбленого гурту відбудеться 1 листопада в концерт-холі Sentrum.
Англомовні фінські «Поети осені» або просто – неймовірні Poets of the Fall – везуть до Києва круті роботи свого сьомого альбому Clearview та всі свої головні хіти. Ти маєш бути!
 
Платівка Clearview вийшла у вересні 2016, і одразу ж POTF вирушили у великий європейський тур на підтримку нового альбому. Обмін потужною енергетикою в режимі «музиканти-публіка» продовжується. І столичні фанати «поетів» вже готуються до цієї довгоочікуваної зустрічі з кумирами.  Випуску альбому Clearview передувала прем’єра божевільно-вибухового синглу Drama For Life. А нове відео з альбому, Children of the Sun, протягом місяця набрало майже 200 тисяч переглядів на YouTube. 
До запису своєї сьомої платівки Poets of the Fall залучили видатного шведського продюсера Стефана Бомана, відомого своїм співробітництвом з The 69 Eyes, The Hives, Camera Obscura та іншими. У новому альбомі є все: притаманний «поетам» драйв (Drama For Life), непереборна магія (Crystalline), жива філософія романтиків (The Child in Me) та ще багато глибини і яскравих емоцій, які можна прочитати поміж рядків. Clearview не приголомшує абсолютною потужністю Twilight Theatre і не рветься розкатами грому Jealous Gods, але впевнено занурює у найкрасивішу осінню казку. І в живому виконанні це буде неймовірно чуттєво й видовищно!
 
Автори двох платинових та двох золотих альбомів Poets of the Fall вкотре доводять: більш успішної команди у фінському рок-просторі ще не було. Побачимося!