Metalheadz Ukraine

Начало мероприятия: 30.06.2017 23:00

Место: Экспоцентр Украины (ВДНХ)

Адрес: Киев, пр-т Академика Глушкова, 1

Цена билетов: 299.00 грн.

 Британський драм-н-бейс від піонера Goldie у Києві!
 
Застоялися, почесні клаббери і досвідчені рейвери? Тріумфуйте. На танцпол ВДНХ (Київ) висадиться десант монстрів від легендарного лейбла – Metalheadz! 30 червня 2017 року златозубий музикант і діджей подарує незабутню ніч зі своєю потужною командою: Dillinja, Lenzman, МС Illaman, дуетом Ulterior Motive. Приготуйтеся до вибуху адреналіну!

Кліффорд Прайс (справжнє ім'я Goldie) не винайшов Drum’n’bass(або Jangl) Він з повагою виконував музику своїх кумирів – DJ Grooverider і Фабіо. Вклав свою грацію брейк-дансера з групи «B-boys», освіту у художньому коледжі по класах граффіті та хіп-хопа, використовував досвід роботи звукооператора. Додав брутальності у свій сценічний образ – золоті «репперські» зуби. Все це зробило Goldie унікальним. І дозволило упевнено рулювати власним лейблом Metalheadz з 1994 року до наших днів.
Найбыльш зкритий для іноземців британський оплот темного Drum’n’bass зробив виключення для російського дуету Subwave, а 30 червня для України.

Цей концерт відбудеться завдяки промоутерській підтримці Олександра Павленко. Любителям дабстепа він відомий як Sunchase. Олександр вже 14 років пише техно і хаус музику. Він створив перший український вініловий лейбл драм-н-бейс – «22:22».
 
30 червня Голді привезе кістяк легендарної команди Metalheadz. Їх компіляції і мікси змусять битися ваше серце із швидкістю 45 ударів за секунду! Drum’n’bass не слухають удома в кріслі. Лише танцпол дасть оцінити всю майстерність продюсерів і діджеїв темного джанглу! Таке пропустити не можна!